TRÄNINGSPASS FÖR MAGEN MAN KAN GÖRA HEMMA

KNÄINDRAG

RUMPLYFT

INNER CORE

SIDO CRUNCH

BICYCLE CRUNCH

HEMMTRÄNING MAGE
8/ben knäindrag
12 rumplyft 
20 inner core
20 Sido crunch
30 Bicycle crunch
X 3-4

God morgon älsklingar! Dags för ett nytt träningspass igen. Här kommer ett härligt hemmaträningspass för magen som bränner riktigt ordentligt. Det enda du behöver är en matta så inga ursäkter till att inte vara med.

Jag kommer själv att köra detta passet + mitt Helkroppspass semesterträning och utomhusträning för ben & rumpa nu i veckan. 

Hoppas att ni uppskattar träningspasset 🙂 Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Så bra med giffarna för varje övning. Keep it up! <3

  Elin 2017-07-21 16:47:53
  Svara
 • Älskar dina träningspass, enkla övningar som verkligen ger effekt ?

  Hanna 2017-07-08 22:41:01
  Svara
 • Hej! Jag heter Molly och är 17 år. Jag vet att du inte är färdigutbildad, ingen dietist eller kurator men jag skulle ändå uppskatta om du läste och ville ge tips. Jag har skrivit till dig förut angående det gymnasiearbetet du tänkte utföra. Skulle först bara vilja säga att jag beundrar dig och din Instagram jättemycket och tycker du är en riktig power-girl??
  Jag läste ditt inlägg om att vara nöjd med sig själv och känner igen mig så mycket i det du skriver. Förra året så utvecklade jag UNS och tappade mycket vikt, både fett och muskler. Innan dess har jag haft ett helt normal relation till mat men när jag för en kort period inte kände att jag dög varken som flickvän, vän eller dotter så började jag ifrågasätta mig själv och gav upp allt för att bli smal. Jag blev som tur var upptäckt väldigt snabbt och fick hjälp av både kurator, psykolog, läkare och dietist för att gå upp i vikt och få tillbaka självförtroendet. Denna period innehöll tyvärr väldigt mycket onyttigheter som varken var bra för min trimmade hjärna och som gjorde att jag endast la på mig fett och inga muskler. Jag trodde allt skulle bli bra då….?
  Nu efter ett år så sitter jag fortfarande här med ångest över allt jag stoppar i mig. Jag skiter i vad vågen säger med jag vill vara stark, smal och känna mig bekväm i min egna kropp. Tyvärr känns det omöjligt för jag kampas var dag med ett sug efter socker, en oro över att jag lägger på mig och en känsla av att vilja träna hela tiden. Jag älskar och träna så det är inget problem, jag tränar fotboll 3-6 ggr/vecka och vill gärna hinna med en löprunda eller gympass däremellan. Däremot så har jag ingen sund kosthållning. Ena dagen slukar jag (bokstavligt för mycket socker och fett) i form av kakor, glass, bröd m.m (jag är verkligen allt eller inget, om jag väl börjat kan jag inte sluta) medans jag dagen därefter kan bestämma mig för att svälta mig för att kompensera eller äta sunt. Ingen bra livsstil om du frågar mig. Blodsockerkurvan och humöret åker Balder.
  Samtidigt så är jag vegetarian (fast äter ibland fisk och fågel), är känslig mot laktos, har nötallergi och äggallergi. Inte heller jag som handlar och lagar oftast inte maten hemma. Jag, precis som du, är en riktig frukostmänniska och äter gärna frukostmat flera gånger om dagen vilket jag får negativa kommentarer på. Mina föräldrar och närstående är rätt gammalmodiga och förstår inte att man kan få i sig mer näring i annan mat än i potatis, kött och sås…?
  Hur som haver så undrar du säkert varför jag skriver till dig och det är en bra fråga som knappt jag har svaret på men jag efterfrågar tips. Det känns som jag redan testat alla internetknep. Du verkar hittat en livsstil som du trivs med och mår bra med där du både äter nyttig men också unnar dig och DET ÄR EN SÅDAN LIVSSTIL JAG ÖNSKAR MIG SJÄLV. Ursäkta för mina stora bokstäver men jag känner mig desperat efter hjälp (vårdcentralen i min kommun vill ju inte hjälpa folk konstigt nog. Jag känner igen mig så mycket i dig och hoppas innerligt att du läser detta och vill svara mig. Haaaadeeeeee!?❤️

  Molly 2017-07-04 22:58:12
  Svara
 • Jag brukar alltid köra ett av dina pass du visade förut i bloggen för rumpan 😉 Älskar den! Ska testa detta magpass också ;*

  Camille 2017-07-04 16:06:58
  Svara
 • Vilket bra tips 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-07-04 12:49:02 http://www.saramadeleine.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!