VINN PRESENTKORT PÅ 2000KR MED PERSOLIG LEVERANS

☆ Inlägg i samarbete med Welloteket ☆

God morgon älsklingar! Nu är vi på väg och det känns så sjukt kul! Innan jag berättar mer vill jag bara dra igång den här roliga tävlingen där 3 av er kommer vinna ett presentkort på 2000kr från Welloteket + att jag och Pärlan kommer att leverera det personligt till just dig under vår husbilsturne. Haha så kul ni måste vara med och tävla då jag vill träffa er!

TÄVLINGSREGLER
☆ Ladda upp din somrigaste hälsobild på din instagram och tagga @welloteket + #welloteket.
☆ Följ oss på Instagram.
☆ Maila sedan din adress, telefonnummer och motivering varför just du vill vinna till [email protected]

Vi kommer ringa upp vinnarna och boka tid för leverans. Vinnare kommer utses under de 3 kommande veckorna och presenteras på min youtubekanal.

SISTA PASSET INNAN HUSBILSTURNÉN

God morgon älsklingar! Idag är jag så peppad då vi äntligen (förhoppningsvis) drar iväg på vår husbilsturne senare idag. Dock är det sjukt mycket som ska hinnas med innan + att vi ska packa hela bilen inför 3 veckor. Helt galet kul! Wohoo.

Men nu till dagens inlägg som ska handla om sista träningspasset på gymmet innan turnén. Vet inte alls hur min träning kommer att se ut nu under husbilslivet. Kan gissa på att det inte kommer bli så mycket häng på gymmet utan mer träning med egen kroppsvikt, yoga och promenader. I alla fall var det skönt att lyfta lite tyngre nu en sista gång på några veckor.

GÅRDAGENS PASS
Uppvärmning: 10 min crosstrainer
15 Benpress X 6
40 Utfall X 3
15 marklyft i cable cross X 3
10 rygglyft med viktplatta X 3
8 smala armhävningar X 3
12 Squats I Cable Cross X 3
12 Höftlyft med skivstång X 3

Här har ni de såkalade marklyften i Cable Cross. Riktigt bra är den övningen för att hitta kontakten med baksida och rumpa. Har ni inte testat så måste ni göra 🙂

Älskar utfall av alla slag då de tar så sjukt bra i rumpan! Har kört utfall med vikt ett bra tag nu och ville variera mig så gjorde fler utan vikt istället. 

Armhävningar är en övning som jag gärna hoppar över. Därför ser jag till att lägga in den i varje pass istället mellan övningarna. Brukar köra 6-10 st beroende på hur trött jag är. Just nu kör jag smala för att stärka triceps. 

Rygglyft med rakrygg och viktplatta är en av mina favoritövningar för att hitta kontakten med rumpan. Så himla bra. Dock gäller det här att man aktiverar cores så man inte skadar ryggen. Testa börja utan viktplatta om ni är osäkra. 

 

WHAT THE HEALTH

Hej vänner! I söndags såg jag dokumentären What The Health och den var så bra så jag måste bara tipsa ALLA om att se den! Det var inte direkt några nyheter för mig då jag läst massa böcker som handlar om just det här innan, men en otroligt bra sammanfattning av allt. Det enda jag sitter och tänker på när jag ser dokumentären är ”Varför har ingen sagt detta tidigare?”. Så sjukt vad folk kan göra för pengar!

Har ni inte sett denna dokumentär så se den omedelbart! Mycket information som avslöjas som man bör vara medveten om. Jag kommer tvinga alla mina nära och kära att se den så de sedan kan ta ett beslut om vad för kost de vill äta.

Ni kan se den på Netflix och ibland ligger den även ute på youtube. Hittade den fulla versionen igår men idag när jag letade var den nere. Så har ni tur kanske ni hittar där. 

Någon som redan sett den? Berätta gärna vad ni tyckte och vad för tankar den väckte?

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!