VINN PRESENTKORT PÅ 2000KR MED PERSOLIG LEVERANS

☆ Inlägg i samarbete med Welloteket ☆

God morgon älsklingar! Nu är vi på väg och det känns så sjukt kul! Innan jag berättar mer vill jag bara dra igång den här roliga tävlingen där 3 av er kommer vinna ett presentkort på 2000kr från Welloteket + att jag och Pärlan kommer att leverera det personligt till just dig under vår husbilsturne. Haha så kul ni måste vara med och tävla då jag vill träffa er!

TÄVLINGSREGLER
☆ Ladda upp din somrigaste hälsobild på din instagram och tagga @welloteket + #welloteket.
☆ Följ oss på Instagram.
☆ Maila sedan din adress, telefonnummer och motivering varför just du vill vinna till [email protected]

Vi kommer ringa upp vinnarna och boka tid för leverans. Vinnare kommer utses under de 3 kommande veckorna och presenteras på min youtubekanal.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hejsan du som ser denna kommentar! Kolla gärna in min blogg så blir jag super glad då jag lägger ned väldigt mycket tid och kärlek på den (: Tack så hemskt mycket om du skulle vilja ta din tid att kolla in den <33

    Tumblr Tjejen ;) 2017-06-30 15:12:18 http://tumbler.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!