SVETTIG CIRKELTRÄNING

traning-ida-warg-gym

God söndag vänner! Hoppas ni har ens grym helg! Det har jag i alla fall och ska snart iväg på en söndagspromenad följt av en mysig brunch. Wohoo 🙂

Har även träningsvärk i kroppen efter passet jag snart ska berätta mer om. Har kört lite tyngre med 8-10 reps ett tag men fick för mig att köra ettg pass mesd lättare vikter och 15 reps nu i veckan och det var inte min kropp van vid, vilket slutade i träningsvärk. Så härligt och återigen bevisa på att man bör variera träningen för att utmana kroppen då den lätt vänjer sig med samma belastning och rörelser.

CIRKEL 1traning-utfall-ida-wargtraning-mage-pilatesboll

15 hängande rodd i TRX
30 utfall (15 på varje sida)
15 indrag med boll
X 3

Kunde tyvärr inte fota hängande rodd då det var så mycket folk där men googla på det så hittar ni säkert bild. Körde 15 av varje övning utan vila och vilade sedan 1 min innan jag körde igen. Totalt blev det 3 varv.

CIRKEL 2
sittande-rodd-ida-warghoftlyft-ida-wargarmhavning-ida-warg

15 X sittande rodd
15/sida X enbenshöftlyft
10 X smala armhävningar
X 3

Pallar inte 15 smala armhävningar X 3 än men snart så 🙂

Riktigt härligt och svettigt pass och tog bara 30 min. Perfekt att köra på en lunch eller om man har tidsbrist. Hoppas ni fick lite söndagspepp och glöm inte lyssna på mitt och Viktors nya avsnitt av podden som handlar om Mindfulness HÄR. Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Du verkar ha en sån sund balans i livet! Jag kämpar med ätproblem och överträning (igen) efter att för några år sedan haft anorexi, jag har vågat erkänna det efter en tids förnekande men trots medvetenheten kan jag inte ändra beteendet, har börjat skriva blogg för att fortsätta erkänna för mig själv.. Hur gör du för att hitta balans, exempelvis inte träna flera ggr per dag och eller aldrig tillåta sig vilodag? Och får du någon gång ångest över om träningen du planerat måste ställas in pga jobb eller något annat? ska lyssna på podden NU. kram

  Sara 2017-01-30 13:06:59 http://nouw.com/saraac
  Svara
 • Har precis börjat läsa din blogg! Har ju kollat på din youtube och så länge, men ändå. Herregud vad du inspirerar mig! Blir typ sugen själv på att starta en blogg! Tusen tack för att du hjälper andra och mig till träning och så. Du är en stor förebild för mig, Love u!!❤

  Carro! 2017-01-29 23:17:13
  Svara
 • Åh så härligt 😀

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2017-01-29 18:02:49 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Hej Ida! Tack för all inspiration! Om du har tid skulle jag vilja få lite råd från dig. Det är så att jag har bokat resa om 6 veckor och skulle verkligen vilja tighta till kroppen innan det. Jag brukar normalt träna ganska regelbundet men har det senaste halvåret kommit ur fas och haft svårt med motivationen och rutiner pga att jag flyttat, bytt jobb osv. Känner även att jag tappat det ordentligt med mat och vad jag stoppat i mig. Nu känner jag att motivationen och rutinerna börjar hitta tillbaka och är sugen på att verkligen kicka igång med nån sorts bootcamp. Min ambition är att äta ren mat t ex fisk eller ägg, quinoa och grönsaker. Men det svåra är att jag är halvvegetarian, dvs äter inte kött men fortfarande fisk. Jag försöker dock minska fiskkonsumtionen också och det tar emot att börja överkonsumera fisk men tänker att jag kan äta det 1-2 ggr/vecka och ägg 1-2 ggr/vecka under den här perioden. Men har du nåt tips på andra bra proteinkällor och hur jag bör tänka kring det. Ska jag satsa på bra protein träningsdagar eller vilodagar? Jag vill få bästa möjliga resultat under den här 6 veckors perioden och skulle verkligen vilja ge kosten en chans. Sen är tanken att återgå till normal vegetarisk kost med mkt grönsaker, bönor, linser osv. Hoppas du kan ge mig lite tips o råd kring hur jag ska tänka! Kram från Sofie

  Sofie 2017-01-29 12:10:21
  Svara
 • Härligt, ser ut som ett bra pass! måste testas! 🙂

  Lova 2017-01-29 09:14:04 http://nouw.com/dietistlova
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!