TRÄNINGSPASS FÖR ÖVERKROPP OCH MAGE

God morgon vänner! Vaknade precis upp med ont i halsen. Jag kan inte ens minnas senaste gången jag hade ont i halsen? Måste vara många år sedan. I alla fall så är det lite segt då jag egentligen hade tänkt att träna idag men men så är det och bäst att vila. Kommer sitta inne och pimpla te och jobba hela dagen och mysa på vårt fantastiska hotellrum här i Miami. Vill typ inte lämna rummet! Haha.

Men nog om det, jag hann i alla fall med ett till träningspass för överkroppen innan vi åkte från Aruba och här kommer några av övningarna. 

LATSDRAG

Den här övningen är obligatorisk i min ryggträning då jag får så bra kontakt. Kommer ihåg att jag i början endast kände i armarna. Nu vet jag att man inte ska svanka när man tränar men att rulla bak axlarna, sänka vikten och svanka lite (fast ändå hålla bålen aktiverad) hjälpte mig att hitta kontakten i många ryggövningar vilket har gjort enorm skillnad för mina ryggmuskler som innan var obefintliga. Körde 15 X 4 på denna.

RODDMASKIN

Rodd måste jag verkligen fokusera på för att hitta kontakt med musklerna mellan skulderbladen. Jag brukar tänka att jag lägger något mellan skulderbladen som jag ska mosa med dem. Även här är ett bra tips att rulla bak axlarna och sänka vikten om man inte hittar kontakten.

TRICEPS PUSH DOWN

Ojojoj denna tog bra! Kan ju även erkänna att triceps inte är en av mina starkaste muskler på kroppen. Måste lägga in lite mer tricepsövningar i träningsprogrammet i framtiden. Körde 15 X 3 på denna.

SNEDA CRUNCH PÅ BOSUBOLL

Kör väldigt sällan magövningar i träningsprogrammen då jag aktiverar magen i alla andra övningar. Men ibland kan det vara lite härligt ändå. Har alltid haft enormt stark bål efter all dansträning och pole dance men nu när jag inte kör det längre så kommer jag lägga in några övningar i överkroppspasset.

Det sjuka är att jag ett tag faktiskt fick förbud från att träna magen av en osteopat. Hen sa att mina magmuskler var så starka att de kramade om tarmarna för hårt. Haha sjukt! Men men nu ska jag köra en liten lugn yoga ♥ Ha en fin dag! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Verkligen ett fint gym :). Krya på dig 🙂

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2017-01-11 21:24:53 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Hej , blir så glad och inspirerad av dina inlägg!
  Jag hade en lite mindre bra start denna morgon men satte på ett avsnitt av den ”friska vargen” och blev direkt på mycket bättre humör! 🙂

  Kimmie 2017-01-11 15:45:42
  Svara
 • Kör också väldigt sällan på magövningar nuförtiden… förutom idag då! haha
  Men som du säger, så aktiverar man väl magen i princip alla andra övningar ändå. Då man alltid mer eller mindre ska spänna bålen… men ville köra på mig magträning idag ändå, just för att jag slarvat med sådana specifika övningar! haha

  Men vad behövligt det hade vare, om man hade en sådan maskin du kör på ”TRICEPS PUSH DOWN”, speciellt som kvinna… hehe

  Men älskar dina träningstips! Och jag hade även velat ha fler Youtubeklipp utav dig, när du tränar på gymmet! Om du har tid och lust då! 🙂

  Caroline 2017-01-11 14:38:11 http://blackmary.blogg.se
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   Hej fina du! Jaaa alltså den triceps maskinen var magisk! Fler youtubeklipp med träning kommer 🙂 Puss, I

   idawarg 2017-01-11 15:28:13
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!