Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MYSMIDDAG MED BRING

vegan-hamburgare-recept-ida-wargvegan-hamburgare-recept-1vegan-alexandra-bring-hamburgarevegan-hamburgare-recept

God morgon älsklingar i snökaoset! Haha så mysigt tycker jag… i alla fall när man är inomhus inlindad i n filt med en kopp te. Haha. Nej men jag tycker det är mycket mysigare med snö så det blir ljust ute än mörkt och grått.

I alla fall så hade jag över min käraste Alexandra på middag i tisdags. SÅ himla trevligt! Hon ville lära sig laga lite vegansk mat så vad passade då inte bättre än att laga mina veganska hamburgare med hemmagjorda pommes, ketchup och veganost. Alltså MUMS. Ni hittar receptet HÄR!

Riktigt goda blev biffarna denna gången och de skulle även passa bra till ugnsrostade rotfrukter eller om man gör dem som bollar till pasta eller i wraps. Kan inte få nog av dem!

Nu ska jag få i mig lite frukost och åka iväg till Marisol för att göra healing och efter det ska jag till min älskling Celina och fixa naglarna. Har inte bestämt vad jag vill göra än men jag känner typ för en glitterbomb! Jag blir alltid glad av glitter 🙂 Ha en fin dag hjärtan! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Är lite nyfiken på om du känner till lårövningen där man sitter mitt emot varann (på stolar typ) och sen ska man pressa ihop motståndarens lår med sina egna, och motståndaren ska försöka att pressa utåt. Eller att man byter uppgift. Jag vet inte om du förstår hur jag menar men den övningen är väldigt intressant tycker jag. Skulle vara kul att se dig prova den.

  Wolf Lord 2016-11-11 05:46:09
  Svara
 • Nämen vad perfekt!! 🙂
  Kram

  Miranda 2016-11-10 18:51:37 http://mirandakallhage.isilife.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Skulle du kunna göra fler magvideos/tips om en bra maghälsa? Och även prata om ”Holistics ultra detox”?
  Jag är även väldigt intresserad att veta mer om hur du hittade din naturläkare/blodanalys och allt sådant. Du har säkert svarat på mycket innan, men det skulle vara intresserant och hjälpa mig som fortfarande inte har hittat en bra balans med min mage 🙂
  Kram!

  Amanda 2016-11-10 18:12:15
  Svara
 • Så gott det ser ut!

  Hanna 2016-11-10 17:01:52 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • perfekt aktivitet såhär i snökaoset! ser ju himla gott ut också 🙂

  ISA 2016-11-10 16:23:03 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hej! Jag har en liten fråga angående kokosfett… eller fett överhuvud tage. Jag tycker de kan bra gansk svårt att få i sig som vegan. Hur får du i din fett? Föredrar du kokosfett som alla pratar om just nu som ska vara så bra? Har hört både bra och dåligt om kokosfett då det är mättat fett. Vad är dina åsikter? Hur mycket skulle du rekomenadera dagligen?
  Grym blogg och sån inspiration!
  You go girl!!!
  Kram

  Jennifer 2016-11-10 11:50:42
  Svara
  • Svar på Jennifers kommentar.

   Hej Jennifer! Jag tycker tvärt om att det är lätt att få i sig för mycket fett. Jag personligen mår bättre på en kost med lite fett och mer kolhydrater då jag har svårt att bryta ner fett. Äter man på restaurang har de typ olja på allt. haha. De fetter jag äter är först och främst frön (älskar pumpafrön), avokado, tahini, lite nötter och ibland olivolja i matlagning. Bakar gör jag med kallpressad kokosolja. Mer fett än så behöver inte jag. De bästa källorna till fett tycker jag är frön, nötter och avokado. Kramis

   idawarg 2016-11-10 18:48:58
   Svara
 • Det ser sjuktgott ut :D. Jag ska absolut testa mig på att laga detta :D.

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-11-10 09:54:41 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Mums! ? Vad är det för bröd ni använde?
  Kramis

  Julia 2016-11-10 08:26:46
  Svara
 • Oh so nice 🙂 I started loving cooking about two years ago and if you are interested we should totally do some vegan dishes together and you can practice your English 😉 and I can practice my Swedish hehe ( i live on Lidingö )

  Netasha 2016-11-10 08:08:59 http://blushblond.wordpress.com
  Svara
 • Hej!
  Jag har en sak jag undrat ett tag som jag tänkte fråga.
  Hur ser du på annonsering på din blogg? Ofta möts jag av reklam för kött. Nu var det t.ex. Subways pulled pork.
  Förstår att du inte bestämmer det själv utan att de är din portal men känner du aldrig att du skulle vilja ta ställning genom vem som tillåts annonsera på din blogg?
  Kram

  Viktoria 2016-11-10 07:44:05
  Svara
  • Svar på Viktorias kommentar.

   Bra fråga. Självklart gillar jag inte att det kommer upp kött men det är inget jag kan styra över just nu. Skulle jag fråga innan så får jag endast veta att det ex är Subway som ska annonsera och varken jag eller mitt nätverk vet hur annonseringen ser ut. Sedan kan ju jag tycka att det är lite dumt av annonsören att välja en köttprodukt i en blogg som förespråkar vegankost då de flesta som går in här vill ha veggoinspo. Haha. Det är samma på Youtube. Man har ingen aning om vad för reklam som kommer upp och jag tror heller inte det går att styra tyvärr. Kram

   idawarg 2016-11-10 09:03:10
   Svara
Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!