TRISET WORKOUT :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Reklamlänkar)
PUMA tröjan – HÄR // Tights – Bubbleroom // Skor – HÄR

God morgon älsklingar! Idag har jag lite träningvärk efter gårdagens pass på gymmet vilket känns härligt! Älskar för övrigt min nya pumatröja. Luftig, skön och supersnygg! Kan det bli bättre? haha. Är på sådant shoppinghumör just nu och tror det är mina nya träningskläder som gör att jag typ vill gå till gymmet varje dag! Men tyvärr har jag inte riktigt tid för det även om jag skulle vilja. Men ni kan i alla fall se gårdagens pass nedan.

Uppvärmning: 10 min Power Walk 15% lutning

Triset 1:
15 squats i cable cross 
8 smala armhävningar
12 triceps push-down
X 4

Triset 2: 
30 utfall
20 sneda crunch på halvboll
15/sida enbenshöftlyft
X 3

FÄRDIG! 🙂

Idag ska jag träffa Lisa och fota lite och sedan ska jag på möten hela eftermiddagen så idag blir det nog ingen träning utan kanske en skön promenad. Ska ni träna idag? Puss, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej bädta du! Jag undrar om du har något bra tips på proteinpulver? Lästa förut att du åt vassleprotein men antar att du inte gör de längre..:/ något annat tips? Klara inte av hampaproteinet tyvärr..

  jennifer 2016-09-30 07:07:14
  Svara
  • Svar på jennifers kommentar.

   Ja det har jag 🙂 Jag använder mig av hampaprotein eller Risprotein. Mitt favorit är Inflamino och du hittar olika risprotein här http://welloteket.se/kategori/sport-traning/protein/protein-protein/ Sedan finns även ärtprotein: http://welloteket.se/kategori/sport-traning/protein/artprotein/

   idawarg 2016-10-01 13:28:22
   Svara
 • Hej Ida,
  Jag undrar om du har tips på träning man kan utföra hemma med egen kropp som är lika effektiva om än mer effektiva än att till exempel jogga? Jag är mörkrädd och det börjar bli mörkt när jag kommer hem från jobb men vill inte sluta träna och försämra min kondition igen. Kram

  Nathalie 2016-09-28 22:08:48
  Svara
 • Hej Ida! Jag är en 14-årig tjej som gillar att äta rätt, röra på mig och tänka på hälsan. Men jag har alltid haft lite problem att hitta inspiration att göra detta och därför slarvat lite med det. Men nu har jag läst din blogg ett tag och har fått så mycket inspiration av dig och vill bara säga tack för det. Har kommit igång och börjat träna lite oftare och äta lite nyttigare! Är jättenöjd och mår jättebra! Tack!

  Tilde 2016-09-28 20:35:03
  Svara
 • Jag ska köra ett pass Piloxing på SATS! Grymt pass som är en blandning av boxning och pilates till härligt pumpig musik. SÅ KUL! Kram <3

  Elvira 2016-09-28 15:17:22
  Svara
 • Jag har varit riktigt risig i en förkylning i över 1vecka men idag tänkte jag försöka mig på ett lite lättare pass på gymmet och kanske ta en kort pw nu på morgonen,bara för att få lite friskluft ?
  Ha en toppendag fina du! Kram

  Camilla 2016-09-28 09:17:59 http://camillanorman.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!