KÄNNER DU DIG TRÖTT?

IMG_5902.JPG

God morgon mina älsklingar! Vaknade upp här med en hejdundrandes träningsvärk i rumpan vilket känns magiskt! Wohoo. Skriver mer om träningspasset senare idag.

Nu vill jag prata lite väder och energi med er. Mitt nyårslöfte har ju i år varit att inte resa så mycket utan att vara hemma och fokusera på jobb. Går riktigt bra tycker jag men tillskillnad från andra år så känner jag mig pigg. Tror det kan ha att göra med att jag det här året äter tillskott på D-vitamin regelbundet. Förra året var jag knappt i Sverige och åren innan så har jag varit dödstrött och deppig, men tänkte att det inte skulle bli någon skillnad med D-vitamin? Men JO det blir det verkligen!

Vi människor får ju i oss d-vitamin först och främst från solen och så här års är det inte så mycket av den varan i Sverige och därför kan det vara väldigt bra att ta tillskott. D-vitamin är nämligen en fettlöslig vitamin som bör tas tillsammans med fett, så använder ni ett tillskott utan fett så tänk på att ta den tillsammans med något annat fett för att få bäst upptag. Bara ett litet tips.

Jag använder mig av den här som innehåller kokosolja och en bra och hög dos (2000IE) av D-vitamin –> D-vitamin i kokosolja.

Någon av er som tar tillskott på D-vitamin?

(Inlägg i samarbete med Welloteket)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
  • Ja jag äter D-vitamin, men gör uppehåll under sommaren.

    Mitt liv 2.0 "En vardaglig träningsblogg med tips och smaktester" 2016-02-13 17:18:38 http://chocochock.se
    Svara
  • Hej ida!! Jag har en fråga till dig angående ditt intervall pass. När du powerwalkar hur snabbt går du då(km/H) och samma sak när du springer
    Puss<3

    Alva 2016-02-13 13:08:44
    Svara
  • Jag har ätit D-vitamin någon gång, just nu dricker jag blusaft och känner mig piggare, hade ganska lågt Hb innan ?

    Sofia 2016-02-13 10:49:06
    Svara
  • Hej Ida! Går det på något sätt undvika att träna så mycket lår när man tränar rumpan, alltid när jag har tränat rumpa så får jag automatiskt träningsvärk i båda kroppsdelarna. Vill ju självklart träna framsida lår också men inte i samma fokus just nu som rumpan.
    Tack för all inspiration och en underbar blogg!

    Nina 2016-02-13 09:24:14
    Svara
    • Svar på Ninas kommentar.

      Ja jag håller alltid mest fokus på baksida/rumpa när jag tränar. Jag kommer senare idag lägga upp mitt träningspass från igår som är övningar som nästan bara tar på baksidan/rumpan. Känner du ändå mycket i framsidan så måste du försöka ändra tekniken så du kopplar ur framsidan. Ibland kan det vara så att den är starkare och tar över. Kramis

      idawarg 2016-02-13 09:36:13
      Svara
  • Jag gör i form av té som heter Solljus. Så fort tepåsarna är slut och jag inte hinner köpa en nya ask på en vecka, så märker jag av att jag inte fått i mig tillräckligt! Tokigt!

    Therese 2016-02-13 08:58:46 http://bunnydrugz.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!