HALLON/VINBÄRS SMOOTHIE (VEGAN) – RECEPT

IMG_2643.JPGIMG_2644.JPGIMG_2645.JPG

God morgon mina hjärtan och glad fredag! Firade denna fredagsmorgon med en magisk smoothie. Ssåå god, ni måste bara testa den! Passar perfekt som frukost eller mellanmål.

Ingredienser:
• 1 banan
• 1dl hallon
• 1 dl svarta vinbär
• 1/2 tsk –> vaniljpulver
• 1 skopa –> hampa protein
• en skvätt mandelmjölk

Gör så här: Mixa allt och toppa med glutenfri musli.

(Inlägg i samarbete med Welloteket)

Kolla även:
Golden milk
Acai Bowl
Glutenfri vegansk Brownie

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
  • Så gott! Hamnar på att-prova-listan!

    Louise 2016-02-05 22:48:30 http://www.louisevis.se
    Svara
  • Åh snälla säg vad det är för müsli??

    Julia 2016-02-05 15:27:15
    Svara
  • Undrar lite kring proteinpulver. Jag söker ett smaklöst proteinpulver som man kam boosta sin frukost eller mellanmål med. Har du tips? Som tål värme vore smidigt. Är hampaproteinet du skrev om ett sådant proteinpulvet!

    Tack för ett rolig och inspirerande blogg!!

    Sandra 2016-02-05 12:42:51
    Svara
    • Svar på Sandras kommentar.

      Ja hampaproteinet –> http://welloteket.se/produkt/hampaprotein-active-by-holistic/ är ganska smaklöst och även Inflamino –> http://welloteket.se/produkt/risprotein-2/

      Men vid uppvärmning så kan proteinkjedjorna förstöras vilket gäller alla proteiner så alltid bäst att äta dem råa men går även att baka med dem om man vill. Kramis

      idawarg 2016-02-06 09:22:25
      Svara
  • Hej Ida!
    Tack för att du delar med dig av så bra recept. Jag hade dock en fråga, det är så att jag nyligen varit hos en alternativ medicinare som sa att jag inte tål de fyra sädesslagen (vete, råg, korn och havre). På grund av att jag inte tål säden i sig är jag inte glutenintolerant och kan därför inte äta ”vanlig” glutenfri kost. Det finns ju ex glutenfria havregryn, men eftersom det är grynen i sig som jag inte tål funkar inte det heller för mig. Jag undrade om du kunde lägga upp recept helt utan vete, råg, korn och havre? Som dessutom är helt fritt från alla mejeriprodukter.

    Josefin 2016-02-05 12:40:44
    Svara
    • Svar på Josefins kommentar.

      Hej Josefine! Ok jag förstår. Det lättaste för dig är att bara byta ut det mjöl jag använder mot sådant du tål. Rismjöl är väldigt likt havremjölet så testa det. Sedan kanske quinoamjöl, bovetemjöl, mandelmjöl, kokosmjöl funkar för dig? Kramis

      idawarg 2016-02-06 09:24:29
      Svara
      • Svar på idawargs kommentar.

        Tack för alla tips! Vet inte riktigt vilka mjöl man kan byta mot vilka men ska absolut testa rismjöl! Kram kram!

        Josefin 2016-02-06 10:48:03
        Svara
  • vad anser du om soya? läste denna artikel genom holistics och nu vill jag slänga alla soyaprodukter ut genom fönstret.
    http://www.holistic.se/artiklar/index.php?artikel=soja

    Linda 2016-02-05 11:10:29
    Svara
    • Svar på Lindas kommentar.

      Jag använder väldigt lite soja. Äter lite tofu ibland och ibland lite soygurt men väljer helst mjölk baserat på havre, mandel eller kokos. Kramis

      idawarg 2016-02-06 09:26:05
      Svara
  • Åh så gott! Älskar den där muslin, verkligen en av mina favoriter 😀 Måste ta och köpa en ny nu när den är slut haha…

    Anna 2016-02-05 09:20:36 http://nouw.com/annaohlin
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!