VILKET PROTEINPULVER?

hampaprotein1. Hampaprotein // 2. Inflamino

Jag har idag proteinpulver (Vassleprotein) från Holistic men känner att min mage inte riktigt tål det, säkert med tanke på att det är mjölkprotein vilket jag kan vara lite känslig mot. Vad finns det som du skulle rekommendera istället som är likvärdigt? Jag tycker det är väldigt bra annars med tanke på att sockersuget känns mindre samt att jag håller mig mätt länge.

SVAR: Ja jag håller helt med dig, proteinpulver är bäst för att bota sötsuget och så himla smidigt att ta med. Det kan nog vara så att du är lite känslig mot mjölkprotein. Jag själv har 2 favoriter på proteinfronten och det är…

Inflamino – Jag älskar den bara! Veganskt protein på risprotein men innehåller även aminosyror, örter, mineraler och vitaminer som hjälper till att läka tarmarna och det här proteinpulvret är väldigt snällt mot magen då den även innehåller enzymer som hjälper till med nedbrytningen. Har ätit det här i flera år och älskar det! Väldigt neutralit i smaken och innehåller inga sötningsmedel eller smakämnen.

Hampaprotein – Äntligen har Holistic kommit med ett helt naturligt och ekologiskt hampaprotein. Passar så bra i smoothies och juicer.

Så jag har alltid de här 2 hemma och varierar mellan dem.

(Inlägg i samarbete med Welloteket)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej! Bra tips! Svårt att hitta rätt bland alla miljoner alternativ.
  En fråga; Vet du mängden i förpackningen med Hampaprotein? Kanske är jag som är blind men jag hittar inte det någonstans på sidan. :/

  Ha de gott!

  Emma 2016-01-26 18:36:12
  Svara
 • Hej!
  Vid användning av holistic ultradetox så rekommenderas en upptrappning av dosen. Hur gjorde du när du testade produkten för några år sen? Hur snabbt trappade du upp, dvs hur många dagar tog du 1/4 av respektive 1/2 dosen?
  Tacksam för svar 🙂

  Amanda 2016-01-25 17:31:56
  Svara
 • HEJ Ida!! Jag har en fråga ang inflamino, det står på welloteket att den räcker till 14 portioner, hur mycket använder man, är det en medföljande skopa som du tar i din smoothie? Känns lite lite med 14 skopor för 500kr. Hur gör du? Hur ofta tar du det?
  KRAAAM!!!!!

  Rebecca josefsson 2016-01-25 17:13:50
  Svara
 • Ditt bästa tips på vad man ska göra om man har återkommande problem med magen (ont, illamående och diarre ungefär med en månads mellanrum) och inte får någon hjälp i vanliga sjukvården. Trött på att ha det så här. Gör att man blir trött och går ner i vikt.

  H 2016-01-25 14:28:17
  Svara
  • Svar på Hs kommentar.

   Hej och jag förstår ditt problem. Låter som du har någon obalans. Har du kollat upp om du har någon bris på vitaminer/mineraler? Äter du något du kan vara överkänslig mot? Gluten, mjölk, nötter, soja, ägg? Det kan finnas så mycket som är orsaken till problemet. Bäst är att uppsöka en naturläkare som kan undersöka dig. Bor du i sthlm?

   idawarg 2016-01-25 14:35:03
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Har sett att det finns naturläkare i min stad som tar blodprover, liknande de som du har beskrivit i bloggen. Är det en bra idé? Kan man verkligen se överkänsligheter på ett blodprov?

    H 2016-01-26 11:58:48
    Svara
    • Svar på Hs kommentar.

     Är det ett imupro test? För mig har det hjälpt massvis att ta det då jag testat typ allt och inget funkade helt men det var nog för att jag hade ovanligt många och konstiga överkänsligheten. Jag tycker man kan börja med att testa utesluta gluten, mjölk, ägg och se om det blir bättre för det är de vanligaste öcerkänsligheterna. Funkar det inte så kan det vara en ide att ta testet. Kram Ida

     idawarg 2016-01-26 12:06:08
     Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Nej, tyvärr bor inte i stockholm.

    H 2016-01-25 17:55:15
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!