ÖVNINGAR FÖR BÄTTRE HÅLLNING

IMG_1985.JPGIMG_1987.JPGIMG_1988.JPGIMG_1989.JPGIMG_1990.JPGIMG_1991.JPGIMG_1994.JPGIMG_1995.JPG

Mina kläder hittar ni –> HÄR!

Hej mina hjärtan! Körde verkligen ett så härligt ryggpass med Natasha i lördags och ryggen är öm idag. Vi skulle börja värma upp på bandet då båda var stelfrusna eftersom det är så sjukt kallt ute. Slutade med att vi gick och pratade i 40 min. Haha så härligt! Både jag och N jobbar mycket vid dator och behöver stärka vår hållning så därför fokuserade vi på några av mina favoritövningar för just rygg och hållning.

40 min power walk
15 breda latsdrag (bild 1-3) X 4
8 latsdrag maskin (Bild 3-4) X 4
15 rotation (bild 7) X 4
15 övning baksida axel maskin (Bild 5-6) X 4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Härligt med ett pass för kontorsråttor 🙂 och skönt med lång PW där man kan lyssna på någon bra pod/ljudbok

  isflingan 2016-03-21 22:23:19
  Svara
 • Assåååå jag har sjukaste träningsverken fortfarande haha puh.. Så sjukt bra! 😀 <3 <3

  Natasha 2016-01-19 19:37:06
  Svara
 • Hej Ida! Älskar verkligen dina tights på bilderna, så snygga! Jag körde också rygg idag på gymmet, men mitt problem är att jag har svårt att få kontakt med de musklerna. Jag undrar därför om du har några bra tips för att hitta kontakten? Tack för en superinspirerande blogg också1

  Jennifer 2016-01-18 19:43:19
  Svara
  • Svar på Jennifers kommentar.

   Hej Jennifer och tack snälla! jag älskar verkligen de där tightsen 🙂 Ni kommer om någon vecka ha chans att vinna dem så håll utkik. För mig hjälper det att se till att rulla bak skuldrorna ordentligt innan man börjar och att någon pickar på musklerna under övningen. Se också till i ex latsdrag att höja skuldrorna för att sedan sänka dem så mycket du kan så du aktiverar ryggen. Kramis

   idawarg 2016-01-18 19:48:00
   Svara
 • Hej!
  Jag vet att detta inte alls hör till ditt blogginlägg, men jag har en liten fråga! 🙂 Jag har läst någongång att du gått på Balettakademien Stockholms yrkesdansarutbildning. Jag hade tänkt att söka den nu i vår, så jag undrar om du vet ungefär hur svårt det är att komma in där? Självklart är det olika från år til år beroende på vilka som söker, men du kanske vet på ett ungefär?
  Tycker förövrigt att din blogg är superbra och inspirerande!
  MVH Isabelle

  Isabelle 2016-01-18 18:57:05
  Svara
  • Svar på Isabelles kommentar.

   Hej och tack snälla! ja jag har gått den och det var då väldigt svårt att komma in. Oftast kommer folk in på 2a eller 3e försöket. Då var det 350 sökande tjejer och 23st kom in. Men vill du det verkligen och kämpar för det så kommer du komma in tillslut. Bra att gå en förberedande linje innan eller om du gått ett riktigt bra dansgymnasium är det bra. De vill ofta att man gjort det så man är beredd på den träningsmängden som väntar om man kommer in. Kramis

   idawarg 2016-01-18 19:50:24
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Tack så mycket då vet jag! Går just nu en förberedande danslinje på Balettakademien i Umeå! Så får göra mitt bästa och se om mina danskunskaper räcker för att komma in på yrkesdansarutbildningen i Sthlm!
    Kram

    Isabelle 2016-01-20 12:19:40
    Svara
 • Hej Ida!
  Gillar verkligen när du gör dessa gym inlägg <3 Det ger mig inspiration att variera mig mer på gymmet 🙂

  Blända 2016-01-18 18:32:09
  Svara
 • Hej!

  När du gör såna här inlägg, kan du inte göra en video där du visar hur maskinerna fungerar? Jag har gymmar på sats men vet inte hur alla maskiner fungerar, och beskrivningarna är inte speciellt bra, iallafall inte tillräckligt för att jag ska förstå. Och berätta om hur man ska använda dom, alltså hur man ska sitta/stå och hur/var det ska kännas. alltså, fler vlogar från gymmet där du pratar lite teknik och funktion.. Det är ett önskemål från mig iallafall!

  Kram

  Nandini 2016-01-18 14:56:22
  Svara
  • Svar på Nandinis kommentar.

   Hej bästa! Jo jag skulle mer än gärna vilja men detd är lättare sagt än gjort då jag tyvärr aldrig är ensam på gymmet. Ska försöka göra mer vloggar från gymmet och försöker hitta tider då det inte är så mycket folk men jag kommer nog tyvärr inte kunna förklara så mycket men är det till hjälp att bara se övningen? Kramis

   idawarg 2016-01-18 15:31:27
   Svara
 • åh så bra! kan inte du köra PT-träning för hållningen med mig? 😉 mvh ostbågen

  ISA 2016-01-18 14:55:14 http://isabyl.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!