BROWNIE CUPCAKES (GLUTENFRIA) – RECEPT

IMG_8068.JPGIMG_8067.JPG

Hej mina älsklingar! Jag och Sabina bakade för ett tag sedan glutenfria brownie/muffins som var så galet goda så tänkte dela med mig av receptet även här på bloggen. Vi använde oss av en färdig glutenfri browniemix från Ewalie men vill man inte ha glutenfri går det bra med någon annan 400g.

Ingredienser:
• 1 paket glutenfri browniemix (400g)
• 1 tsk pepparkakskrydda
• 1 och 1/4dl havremjölk
• 200g smält smör
• 2 ägg eller äggersättning
• 1 stor tsk bakpulver

• Cream cheese eller vegansk creme cheese
• Kokossocker

Gör så här: Blanda ihop alla ingredienser utom crème cheese och kokossocker i en bunke. Lägg upp smeten i muffinsformar och ställ in i ugen på 175 grader i 20-25 minuter. Mixa ihop önskad mängd crème cheese och kokossocker och toppa muffinsen med det + valfritt strössel. MUMS säger jag bara!

Läs även:
Glutenfria lussebullar
Nyttigt julgodis chokladbräck
Pepparkaks scones

Vill ni även se receptet på video så kommer det här:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Ida 🙂 jag och en kompis ska snart åka till Stockholm och jag är sååå taggad inför det. Jag kommer absolut testa olika matställen och framförallt nyttigt och gott med mycket protein. Vet att du har nämnt bl.a ett ställe som heter kalori. Skulle du vilja ge mig några fler tips på matställen du gillar? 🙂 Vill också veta vad man kan käka god, och nyttig frulle ;)? Och det spännande gröna kaffet som du testade:)? Undrar slutligen var man äter sådan god acaibowl? :)….Tack för en alldeles underbar blogg 😀 kram kram!!

  Louise 2015-12-14 16:53:15
  Svara
 • Hej Ida! Gjorde ett hårmineraltest och fått resultatet som var katastrofalt. Undrar hur ditt resultat var? Enligt mitt tar tarmarna knappt upp några vitaminer och mineraler alls och läkaren sa att jag borde vara slutkörd och det är jag. Undrar hur det blev för dig med alla kosttillskott man skall köpa och sedan göra en omanalys? Mina kosttillskott skulle kosta 2000kr första månaden och månad 2 & 3 1500kr vilket är mycket pengar. Totalt 24 tabletter per dag för så dåliga värden. Skulle vilja höra din sida av storyn och om det är lätt att komma upp till normala/bra värden? Och hur lång tid det tar innan man känner skillnad att kroppen blir starkare? Har du några erfarenheter av trött binjure och trött sköldkörtel som jag hade då kroppen inte tar upp näringen för tillfället. Detta test är det bästa jag gjort iaf! Fick verkligen svart på vitt hur min kropp mår. Hoppas jag får höra din syn på testet. Kramisar

  Marie 2015-12-14 15:19:39
  Svara
 • oj, riktiga små mästerverk ju! mums 🙂

  ISA 2015-12-14 15:13:58 http://isabyl.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!