LUNCHTIPS STOCKHOLM

ida-4fika-2fika-1

I veckan var jag och lunchade med fina Johanna. Vi käkade buffé i Sturegallerian som är magisk. Åt massa ugnsbakade rotfrukter med örtdressing, grönkål, tomat, melon och mozarella. MUMS! De har mat som passar både vegetarianer och ickevego. Efter det tog vi en kaffe (JA jag dricker kaffe ibland nu men är inte beroende längre) och pratade massor. Så himla mysigt! Ett riktigt bra lunchtips om man är i Stockholm.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jag är definitivt beroende… inte bra!

  Mrs Müller-Sandvik 2015-12-13 15:44:46 http://juliamullersandvik.se
  Svara
  • Svar på Mrs Müller-Sandviks kommentar.

   Nej jag vet, jag var också det innan men nu har jag vant av mig och går bra att dricka kaffe någon gång i veckan. Gillar kaffe men ville bara bli av med beroendet 🙂

   idawarg 2015-12-13 20:10:31
   Svara
 • Hej! Vad tycker du om att dricka egenpressad apelsin juice?

  Elin 2015-12-13 14:45:47
  Svara
 • men gud så gott! tänk vilka ställen man missat här i stan va 😉

  ISA 2015-12-13 12:15:32 http://isabyl.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!