STEG 1 PÅ MIN HÄLSOUNDERSÖKNING

halsoundersokning

God Morgon mina vänner! Här om dagen var jag på Vegatus och påbörjade min stora hälsoundersökning. Jag tog blodprover, urinprover, blev undersökt av doktor, fick stå på en våg som mätte fett/muskler mm. och nu inväntar jag tid för magnetröntgen och sedan ska jag träffa en doktor och gå igenom svaren. Jag kommer vara lite nervös innan jag fått svaret faktiskt. På de här proverna kan man se allt och även början till sjukdomar. Vissa säger att de inte vill veta men jag förstår inte det? Varför vill man inte veta? Får man veta i tid kanske man kan göra något åt det.

Som jag skrev i förra inlägget så ha ni alla mina läsare hela 10% rabatt på alla Vegatus hälsoundersökningar. Ni kan läsa mer HÄR! Jag gör den största men har man inte möjlighet till det så finns massa andra alternativ. Bästa julklappen man kan ge sig själv eller någon man tycker om 🙂

(Inlägg i samarbete med Vegatus)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej!
  Nu var det ett tag du skrev detta men jag var lite nyfiken kring vad denna hälsokoll kostade? 🙂
  Med vänlig hälsning, rebecca

  Rebecca 2017-03-13 16:12:12
  Svara
 • Hej! Låter som en spännande undersökning 🙂 Tänkte bara säga att MR står för MagnetResonans – det är alltså inte en röntgenundersökning. Det är dock ett vanligt misstag att kalla det för röntgen hehe, men MR använder en helt annan teknik. MR är också ofarligt för kroppen, just tack vara att inga röntgenstrålar används 🙂 Lycka till!

  Anna 2015-12-12 11:15:33
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Okej, haha jag trodde det var magnet röntgen. Min pojkvän säger alltid magnetröntgen när han ska på MR. Men tack för infon 🙂 KRamis

   idawarg 2015-12-12 18:53:01
   Svara
 • hej!

  Gör du denna också för att det är MR osv.? Tänker på att du gjorde en stor undersökning via blodtester och så för inte så längesedan :)?

  caroline 2015-12-11 11:59:00
  Svara
  • Svar på carolines kommentar.

   Jag gör båda för det är helt olika undersökningar. Den förra så kollade jag allergier för mina magproblem ochd en här gör jag för att kolla om jag har eller kommer få allvarliga sjukdomar som ex cancer, hjärt/kärl mm. 🙂

   idawarg 2015-12-11 16:39:05
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!