BCAA

bcaa-ida-warg

”Ida! Älskar din blogg, min nya favorit träningsblogg. Gör dina grymma träningsvideo med min syster som är 11 år och hon älskade dom också (jag är 22 år haha). Har en fråga.. Har börjat använda flera av holistics produkter efter jag hittat din blogg, risproteinpulver c och d vitamin samt MSM (älskar det!). Men vill testa Bcaa från dom, hittar inte att du skrivit om de så mycket? Kör du med det? Jag tränar mycket styrka så känner att de är viktigt, tar nu i kapselform men vill veta vad du tycker om att dricka Bcaa under träningspasset? Och hur smakar det isåfall? Mår lätt illa under passet så kanske inte är smart och dricka något som smakar äckligt liksom.. Aja lång fråga, men skulle bli jätteglad för din åsikt om BCAA ! Kramar”

SVAR: Hej och tack snälla för din kommentar, så roligt att höra 🙂 <3 Ja Holistics produkter är fantastiska och kul att du också gillar dem! Håller med dig om MSM, det är verkligen fantastiskt bra!

Jag har skrivit om deras BCAA tidigare men det var ett tag sedan nu. Jag använder det i perioder då jag tränar mycket styrketräning och det är toppen för återhämtningen av musklerna. Alla andra BCAA som jag vet är fyllda med sötningsmedel men Holistics är helt naturligt så kan verkligen rekommendera den. Jag kan inte påstå att det är gott men det är grymt! Så mår du lätt illa kanske du ska ta det efter träningen istället 🙂

Kram, Ifa

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Tack för en riktigt grym blogg! Jag har en fundering kring just detta med kosttillskott som jag gärna skulle vilja höra din åsikt om. Vad jag förstår är du nogrann med vad för typ av tillskott du tar osv. men idag fick jag lära mig att Sverige idag inte har någon instans som undersöker innehållet i dessa typer av produkter (likt de kontroller som finns för livsmedel), så även en kunnig person kan alltså inte känns sig helt säker. Det finns ingen garanti för vad dessa kosttillskott innehåller. Fick reda på detta i och med en anti-doping kampanj på mitt gym. Vad är dina tankar kring detta? Jag tycker det är dåligt då marknaden för detta har växt en hel del och det känns oroväckande att inte ha någon som kontrollerar detta…

  Malin 2015-11-18 20:51:42
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Hej Malin. Läste din kommentar och undrar om du fick någon info som hemsida eller liknande där man kan läsa mer om detta påstående? Jag skulle nämligen vilja göra det eftersom kosttillskott går under kategorin livsmedel vilket kontrolleras av Livsmedelsverket i form av årliga kontroller, vilket jag själv upplevt när jag arbetade med hälsokost. Så det låter lite skumt och jag tror att de måste syfta på något annat än vanliga kosttillskott i så fall.. Kosttillskott kan visserligen säljas om man aldrig registrerar sig som säljare, men i så fall är det ju olagligt.

   Angelica 2015-11-19 03:20:09
   Svara
 • Jag har en fråga om kosttillskott, eller flera kanske snarare 😛 Det är ju en djungel som sagt. Men om man tränar 3 gånger i veckan på gym behöver man äta proteinpulver efter träning eller bcaa i samband med träning? Är aminosyrorna bra även om man inte tränar jättehårt? Är i alla fall det jag fått för mig.

  Älskar din blogg och youtube inlägg! <3

  Linnea 2015-11-18 16:24:59
  Svara
 • Alltså, hur känner en av återhämtningen av musklerna haha? Alla som hävdar att olika kosttillskott är bra pga olika saker säger alla att de känner en sådan skillnad. HUR, VAR, NÄR, PÅ VILKET SÄTT känns denna skillnad???? 😀

  Emelie 2015-11-18 14:59:31
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Jag känner mig starkare och har lättare för att träna flera dagar i rad då mina muskler återhämtar sig snabbare.

   idawarg 2015-11-18 15:00:59
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!