STÖRRE RUMPA? KOST FÖR ATT GÅ NER I VIKT? DRÖMRESEMÅL?

svar-på-fragestund

Mina vänner här kommer svar på frågestund del 2. Svarar bla. på frågorna… Hur får man större rumpa? Vad ska man äta för att gå ner i vikt? Drömresemål? Hur gammal är jag? Hoppas ni gillar videon 🙂 Puss, I

Kolla på videon HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
  • Ida! Älskar din blogg, min nya favorit träningsblogg. Gör dina grymma träningsvideo med min syster som är 11 år och hon älskade dom också (jag är 22 år haha).
    Har en fråga.. Har börjat använda flera av holistics produkter efter jag hittat din blogg, risproteinpulver c och d vitamin samt MSM (älskar det!). Men vill testa Bcaa från dom, hittar inte att du skrivit om de så mycket? Kör du med det? Jag tränar mycket styrka så känner att de är viktigt, tar nu i kapselform men vill veta vad du tycker om att dricka Bcaa under träningspasset? Och hur smakar det isåfall? Mår lätt illa under passet så kanske inte är smart och dricka något som smakar äckligt liksom..
    Aja lång fråga, men skulle bli jätteglad för din åsikt om BCAA !
    Kramar

    Natasja 2015-11-05 22:26:47
    Svara
    • Svar på Natasjas kommentar.

      Hej Natasja och tack snälla för din kommentar vad glad jag blir <3 Jag svarar på din kommentar i ett inlägg under helgen så håll utkik 🙂 Kramis

      idawarg 2015-11-06 09:01:40
      Svara
  • Hej Ida! Jag måste bara säga att jag verkligen älskar dig och din blogg/youtubekanal. Du har verkligen hjälpt mig som haft ätstörningar, depressioner osv att kunna acceptera mig själv och släppa lite på hälsohetsen, så ett stort tack för det också! Såg kommentarerna om anorexia på din video och det kändes verkligen tråkigt att du får sådant negativt, sen är ju just anorexia faktiskt en sjukdom som har vissa underviktskrav så kommentaren var dessutom felaktig. Jag tycker iallafall att du verkligen hjälpt mig att tillfriskna och jag hoppas att du inte tar åt dig av det negativa! Du är bäst!

    Emma 2015-11-05 21:05:58
    Svara
    • Svar på Emmas kommentar.

      Hej Emma och tack snälla fina du! Din kommentar gjorde mig så glad och vad härligt att höra att du mår bättre <3 Jag ska inte ta åt mig av den utan den tjejen. Tack fina du och ha en fantastisk fredag! <3

      idawarg 2015-11-06 09:04:06
      Svara
  • Hej Ida, jag vill börja med att säga att du är grymt duktig på allt du gör och du inspirerar otroligt mycket till en hälsosam livsstil! Jag har en fråga som jag tänkte att du kanske kunde svara på – är pasta gjort på rismjöl detsamma som ris? Jag är känslig mot gluten och äter därför glutenfri pasta och har hittat en jag tycker om som det står att det innehåller 100% fullkornsrismjöl i. Vad innebär det egentligen? Är det som vanligt ris men i annan form?

    Tack för en bra blogg och ha en fantastisk kväll nu!

    Felicia 2015-11-05 16:59:57
    Svara
    • Svar på Felicias kommentar.

      Hej Felicia och tack snälla för din kommentar! Vanlig pasta är ofta gjort på vete som innehåller gluten men glutenfri pasta kan innehålla allt från majs, ris, bönor, sötpotatois, bovete mm.

      Har du hittat en på ris så är det precis som du säger, vanligt ris fast i annan form 🙂 KRamis

      idawarg 2015-11-06 09:06:53
      Svara
  • Bra video!!

    http://fitnessbymalin.blogg.se/

    Malin 2015-11-05 16:40:41 http://fitnessbymalin.blogg.se/
    Svara
  • Hej ida. Återigen, tack för en inspirerande blogg! Jag skrev för ett tag sen att jag skulle pröva att äta mjölk- & glutenfritt för att få bättre hy. Nu har jag kört ca en vecka och tycker att det går bra MEN jag tycker att det är svårt med ost! Det är ju ost i flera av dina recept så jag undrar hur du tänker kring ost? Är det något du äter trots att det är mjölk?

    Sen undrar jag hur du tänker kring soja (gluten), pesto (mjölk) osv som det kan vara lite gluten i? Äter du det ändå för att det är så lite? Hur bör man göra?

    Tacksam för svar ❤️❤️❤️

    Edith 2015-11-05 12:36:19 http://dithness.blogg.se
    Svara
    • Svar på Ediths kommentar.

      Kan tipsa dig om att det finns pesto att köpa som är utan mjölk. Den jag har provat smakar precis som vanlig pesto så man behöver inte känna att man missar något =)

      Anna 2015-11-05 13:43:10
      Svara
    • Svar på Ediths kommentar.

      Hej Edith! Vad kul att du nu kört igång 🙂 Det kan vara lite svårt i början att veta allt med sedan kommer man igång 🙂 De 3 första månaderna körde jag helt mjölk och glutenfritt och sedan testade jag att addera get och fårost och det gick bra. Rekommenderar att fört helt ta bort allt med gluten och mjölk och sedan efter några månader lägga till det och se hur du reagerar. Känner du att du inte reagerar på mjölk och gluten så kan du absolut addera lite i din kost efter ett tag. Kramis

      idawarg 2015-11-05 12:46:53
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!