FLYGRÄDD

london-22london24london-21

Alltså vänner jag är fortfarande helt lycklig efter vår weekend i London! Vi hade det så himla bra och London är verkligen en mysig stad och speciellt nu under julhandeln, kan verkligen rekommendera att åka dit! Vi shoppade, käkade god mat, gick och såg Lejon Kungen (för andra gången :D) och bara tog det lugnt. Kunde inte bli mer perfekt än så!

Dock så fick jag dödsångest på väg hem i flygplanet. Jag har tidigare varit flygrädd men har haft så bra flygningar det senaste så det har typ gått över men nu kom det tillbaka. Det var väldigt blåsigt, guppigt och ostabilt när vi skulle lyfta och nästan hela första timmen. Jag var så rädd att jag nästan grät och höll krampaktigt i Alex arm. Jag tänkte att ”överlever jag det här så ska jag aldrig mer flyga igen”. Shit vilken kramp i magen jag hade när jag landade och det kändes så skönt att komma hem. Vi planerade en resa över nyår men jag tror bannemej jag skippar den 🙁 Buu!

Någon av er som är flygrädd? Tips? ♥

MORGONTRÄNING

lop-traning-1 lop-traning lopning loptraning

På min födelsedag gjorde jag något jag nästan aldrig gör, nämligen tränade på morgonen innan frukost. Jag kände bara ett sådant sug på det så jag var tvungen. Tog mig en liten chill intervallrunda med löpning och PW på 50 min. Helt perfekt innan frukost och jag bara flög fram. Den känslan är så himla härlig med löpningen tycker jag! Kände mig varken trött eller hungrig utan det var bara nice. Kanske är något jag fortsätter ibland med framöver faktiskt.

Brukar ni morgonträna? ♥

KILLER AB WORKOUT

killer-ab

God morgon mina älsklingar! Nu är det måndag och dags för en fantastisk utmaning och jag hoppas ni alla är med och kör. Det här är en favoritcombo på magövningar som jag brukar köra hemma, efter yoga eller i slutet av mina träningspass. Riktigt härligt! Glöm inte att tagga era träningsbilder med #wargpower och kommentera nedan om ni är med! Vilka är på? Wohoo, nu kör vi! ♥

Kolla på videon HÄR!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!