BUTT & LEG PARTY

traningbenovningutfall

Hej mina finisar! Idag har jag sådan härlig träningsvärk för jag var och körde ben igår. Så kul! Måste även säga tack till alla som gav mig kärlek igår. Först min brevbärare som skrev en supergullig lapp till mig, sedan till tjejen i gymmet som sa att du gillade mina youtubeklipp och sedan den härliga mannen som jag delade benpressen med som gav mig fina ord och även till kvinnan i Östermalmshallen som jag brukar handla av. Så mycket positiv energi och jag behövde det verkligen igår. Massa kärlek till alla er ♥ Så jag vill bara påminna er alla där ute att sprida kärlek. Beröm folk och glöm inte säga om ni tycker någon är bra, fin, snäll osv. Ett litet fint ord kan göra så mycket! ♥

Men nu tillbaka till benpasset, här kommer det…

10 min crosstrainer uppvärmning

10 utfall (bild 3) X 3

8-12 benpress 140-190kg X 6

Superset: 10 benspark + 10 lår curl X 3

12 squats i abduktor X 4

10 donkey kikcks i cable cross X 3

15 enbens curls i smith X 3

10 lyft åt sidan (bild 2) X 3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Okej det ser jag fram emot! 🙂 kramis <3

  Mathilda 2015-09-25 00:20:26
  Svara
 • Hej Ida!
  Skulle du kunna lägga upp pass när du tränar armar så man får lite inspiration även för dessa muskler? 🙂
  Eller kör du sällan armar? =)
  Tack för att du delar med dig, du inspirerar mig verkligen och ger en roligare syn på träningen. <3

  Mathilda 2015-09-24 14:59:30
  Svara
  • Svar på Mathildas kommentar.

   Hej Matilda och tack snälla vad kul att höra <3 ! Jag kör sällan armar utan kör ett ryggpass i veckan och sedan lägger jag in lite överkroppsövningar i benpassen. Men ska försöka få ihop ett överkroppspass snart. Kramis

   idawarg 2015-09-24 15:18:25
   Svara
 • Jag bjöd min medresenär,på flyget hem från Barca, på tuggummi när vi skulle landa. Tänk vad en sån liten grej kan göra någon så glad 😛 lite mera fina handlingar behövs! Om inte annat för att det känns så härligt i kroppen när någon blir glad för det man sa/gjorde 😀

  Kram på dig finis!

  Camilla 2015-09-23 23:48:57 http://camillanorman.se
  Svara
 • Bra inspo! Ska köra ben i morgon! 🙂

  Johanna 2015-09-23 22:34:20 http://doowop.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!