RYGGTRÄNING

rygg traningsittande rodd-2rygg traning-11rygg traning-8rygg traning-5rygg traning-4

God morgon mina hjärtan! Hur är läget? Själv mår jag toppen och taggar för en  dag med möten och sedan förhoppningsvis träning ikväll. Jag har blivit taggad på träning nu igen och känner att jag börjar komma igång. I söndags körde jag ett riktigt härligt morgonpass som ni kan se nedan. Det blev ett ryggpass med lite fokus även på bål och baksida ben. Hur går det för er? Är ni i full gång med er träning?

10 min power walk 15% lutning

Superset: 10 latsdrag (bild 4)+ 15 sittande rodd (bild 2-3)X 4

Triset: 10 triceps push down + 10 crunch i cable cross (bild 5)+ enbenshöftlyft (bild 6) X 3

Triset: 10 enarmslatsdrag cable cross + 10 rotation (bild 1) + 20 inner core övning X 3

10 ryggresningar 10kg vikt X 3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej,

  vart är tightsen ifrån? 🙂

  Jennifer 2015-09-22 11:28:05
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag undrar hur du tänker kring laktosfria mjölkprodukter (keso, CF, kvarg etc)? Jag försöker dra ner på mjölkprodukter så mycket som möjligt, inte för att jag är alergisk utan mer för att det inte är så bra för kroppen. Min fråga är egentligen; om man inte är alergisk mot laktos, är det ändå bättre att äta de laktosfria alternativen då? Ser aldrig att du äter laktosfria produkter.

  Tack för en superbra och inspirerande blogg!

  Moa 2015-09-22 11:04:18
  Svara
 • God morgon! Skönt att höra att motivation är back on track igen! 😀
  Jag har knåpat ihop ett nytt schema åt mig själv med mycket fokus på meditation/yoga,promenader/löpning och självklart styrka. Känns skönt att ha någonting att gå efter men ändå inte köra slut på musklerna 😀
  Ha en toppendag fina du!

  Camilla 2015-09-22 07:29:15 http://camillanorman.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!