AB EXERCISE – BICYKLE CRUNCH

crunchbicykle-crunchbicykle-crunch-3bicykle-crunch-1

Här kommer en grym magövning som är toppen att lägga in i cirkelträningar, bicykle crunch. Lägg dig på rygg med benen i 90 grader och aktivera magmusklerna. Gör en crunch och vrid överkroppen och möt knä med motsatt armbåge. Kom tillbaka till en crunch och till utgångsläge innan du går upp i en crunch igen och möter andra knät med motsatt armbåge. Jag brukar köra 40 reps X 3.

//English: Here is a very good ab exercise that is perfect to use in circuit workouts, bicykle crunch. Lie on your back with legs 90 degrees and activate the abdominal muscles. Make a crunch and rotate your upper body and face knee with the opposite elbow. Come back to a crunch, and then starting position before going into a crunch again and encounter other knee with the opposite elbow. I usually run 40 reps x 3.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vad har du för storlek på tränings-tightsen? 🙂

  Emma 2015-08-10 11:06:48
  Svara
 • Jättebra tips! Gillar dina enkla övningstips. De är tydliga och användbara för mig som är hemma med en bebis. Skönt att få tips på övningar som man kan göra utan speciella redskap. /healthbyjohanna.com

  Johanna 2015-07-29 09:27:20
  Svara
 • Hej, och tack för en inspirerande och rolig blogg! Tydliga inlägg som peppar! Jag tränar löpning och styrka ca 4-5 gånger i veckan. Jag äter bra mat under dagen och fram till eftermiddagen. Men framåt kvällen blir jag alltid suger på en massa sötsaker som ex. lösgodis. Får dåligt samvete och tycker att det ”förstör” mina träningsresultat. Har du tips på vad jag kan göra för att inte få i mig så mycket onyttigheter alla kvällar?

  Sandra 2015-07-29 07:58:17
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!