VARFÖR ANVÄNDA BCAA?

bcaa-ida-warg

Holistics BCAA hittar ni HÄR!

question-answer

Såg att du gjort ett inlägg om några nya produkter från Holistics. Jag har ett tag funderat på att börja använda BCAA, men har bara hittat sådana som innehåller sötningsmedel vilket är något jag helst undviker. Så jag undrar om Hollistics är helt naturlig? Hur ser näringsvärdet ut, hur mycket protein o kalorier innehåller en “dos”? Hur skulle den kunna hjälpa mig? Jag styrketränar 6 gånger i veckan plus intervallpass. Tacksam för svar!! Kram

SVAR: Hej fina du och tack för din kommentar! Ja äntligen har Holistic kommit ut med en BCAA. Jag har också tidigare velat använda mig av det men har precis som du undvikit det då de flesta innhåller sötning och annan skit som du säger. Holistics BCAA är helt naturlig och innehåller enbart aminosyror. Du kan läsa allt om och beställa Holistics BCAA HÄR.

BCAA är bra för folk som tränar och speciellt styrketräning då det kan hjälpa till att öka prestationsförmågan under träning och muskeltillväxten. Den fungerar som en energikälla till arbetande muskler och kan gör så man kan träna hårdare utan att bli trött. Den har också visat att den kan ha en positiv inverkan på återhämtningen och kan förbättra fettförbränningen.

//English: Use google translate for this one.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Hej Ida & GLad sommar!

  Undrar bara om du vet innehållsförteckningen på Holistic BCAA? Hur mycket kalorier det är i samt om det är koffein. Hittade inte det på hemsidan. Tack för en toppen blogg!

  Kramar

  Sofia 2015-06-27 07:55:04 http://sofiahager.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Kalorier har jag ingen aning om men det kan omöjligtvis vara många. Den innehåller absolut inte koffein utan endast rena aminosyrer 🙂 Kramis

   idawarg 2015-06-27 08:36:19
   Svara
 • Hej världens bästa Ida!
  Kan man ta BCAA de dagar man inte tränar också? Ha en härlig helg! 🙂

  Jenny 2015-06-26 18:13:18
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Hej Jenny! Det kan man absolut. Jag gör det nästan varje dag och speciellt de dagar jag äter mycket vegetariskt 🙂

   idawarg 2015-06-26 20:51:52
   Svara
 • Hur smakar BCAA? Man ska väl helst ta den på tom mage för bäst effekt? Hur smakar det? Om man nu blandar i den i smoothie förändrar det smaken på något sätt?

  Lovisa 2015-06-25 23:26:32
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Det är inte gott men det är heller inte äckligt. Ganska neutralt. Jag blandar mitt med lite vatten eller aloe vera och shottar i mig. Ja på tom mage är bäst. jag testade i smoothie men tycker det förstör smoothien lite så jag skulle rekommendera att ta den separat för både smakens skull och effekten.

   idawarg 2015-06-26 08:37:20
   Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Alltså hur det smakar om man inte blandar ut det på något annat!

   Lovisa 2015-06-25 23:27:23
   Svara
   • Svar på Lovisas kommentar.

    Det är inte gott men det är heller inte äckligt. Ganska neutralt. Jag blandar mitt med lite vatten eller aloe vera och shottar i mig 🙂

    idawarg 2015-06-26 08:34:42
    Svara
 • Hej ida ! När får man reda på vem som vann tävlingen ? 🙂

  Tish 2015-06-25 18:56:25
  Svara
 • Hej Ida!

  Fungerar denna BCAA om man inte tål gluten och laktos? Varit mitt stora problem när jag letat aminosyror (vill också ha helt osötat).

  Tack för bra inspiration 🙂

  tessie 2015-06-25 17:53:21
  Svara
 • Hej fina,

  Jag har en följdfråga.
  Vad är det för skillnad på EAA och BCAA? har hört att båda är för att återhämta.

  /Diana ( Lamadre.se)

  Diana D (La Madre) 2015-06-25 15:11:42 http://lamadre.vimedbarn.se
  Svara
 • Superbra blogg!

  nouw.com/lisaihre

  nouw.com/lisaihre 2015-06-25 14:48:48 http://nouw.com/lisaihre
  Svara
 • Vad gör en kostrådgivare egentligen? Massa härliga och nyttiga recept, träningsscheman, samt små, enkla tips för en hälsosammare vardag. In och kika☺️ http://nouw.com/mathildasprimeshape

  Mathilda 2015-06-25 12:35:16 http://nouw.com/mathildasprimeshape
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!