LAST RUN SESSION BEFORE THE RACE

running

God morgon älsklingar! Hoppas ni mår toppen?! Själv mår jag bra och är nöjd med livet. Sprang mitt sista pass i löpschemat igår och har nu 2 vilodagar innan loppet på lördag. Jag håller typ tummarna för att det ska regna då jag igår sprang utomhus när det regnade och wow vad mycket lättare det gick att andas. Sista passet var 5km och jag höll ett ganska högt tempo för att vara mig och det gick lätt. Det är sådan sjuk skillnad på om det är bra väder=pollen=astma och om det regnar. Är det bra väder på lördag kommer jag nog få gå en bit i loppet. Man jaja det kommer bli kul i alla fall.

Kändes också extra bra att springa då jag tidigare i veckan var hos världens bästa naprapat Kjersti. Hon knakade loss låsningar och masserade ut ben mm så jag känner mig nu som en ny människa. Så nice! Ska försöka gå minst 1 gång i månaden till henne resten av året då det är magi för välmåendet! Så är ni ute efter en grym naprapat kan jag verkligen rekommendera Kjersti som ni hittar HÄR. Nu är det dags för frulle, hörs snart igen. Puss, I

//English: Good morning sweeties! Hope your all fine? Im very happy about life! Run my last session in my runschedule yesterday and I have now 2 rest days before the race on saturday. I keep my fingers crossed for a rainy weather on saturday because I can breathe much better then. Nice weather = pollen = asthma. Anyways it will be so fun on saturday! 🙂 Now it´s time for breakfast. Talk to you soon! Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Lycka till på lördag finis!! 🙂

  Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet 2015-06-25 13:05:38 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Lycka till på lördag!!:) vilken tid är loppet?

  Mikaela 2015-06-25 11:31:24
  Svara
 • Lycka till på Lördag! Måste bara tacka dig för en grymt bra blogg, finns inte ett enda inlägg som inte är intressant eller peppande/motiverande!

  Linnéa 2015-06-25 11:30:11
  Svara
 • Då hoppas vi på regn för din skull ^^
  Lycka till!!

  // Hanna

  Hanna 2015-06-25 10:02:41
  Svara
 • Så grymt fin! Hoppas du kan vila ordentligt nu och ha en fin dag.

  Diana D (La Madre) 2015-06-25 09:57:58 http://lamadre.vimedbarn.se
  Svara
 • Vilket tempo höll du?

  Linnea 2015-06-25 09:37:11
  Svara
 • Hejsan! Jag brukar nästan alltid äta gröt till frukost, oftast blir det havregrynsgröt. Har du några andra tips på nyttiga grötar som jag kan växla med att göra. Hur är förresten mannagrynsgröt, är det en nyttig gröt? 🙂

  Therese 2015-06-25 07:46:49
  Svara
 • Hej! Jag brukar ha problem med att springa om jag ätit för mycket innan och undrar därför om det fungerar att göra det innan frukost? Jag brukar jogga drygt 10 km. Kram och tack för en bra blogg!

  Anna 2015-06-25 07:22:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!