7 RECEPT – NYTTIGA MELLANMÅL

smoothie-nyttigsmoothie-bowl-hallon-ida-warglakrits-raw-bollarchoklad-smoothie-recept-ida-wargraw food boll recept

Här kommer 7 recept på nyttiga mellanmål. N´joy!

Gul protein smoothie

Lakrits raw bollar

Chocolate dream smoothie

Nyttig choklad glass

Proteinbollar

Raw food goji och cashew balls

Acai Bowl


 

Here is 7 recipes on helathy snacks. N´joy!

Yellow protein smoothie

Licorice raw balls

Chocolate dream smoothie

Healthy chocolate ice-creamPeanut butter Protein balls

Raw food goji and cashew balls

Acai Bowl

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • […] Jag har massa bra recept på mellanmål och du hittar alla mina recept samlade i min app i Mikz under R i menyn. (Ladda ner gratis HÄR). Men vill du kolla i bloggen så hittar du mina 7 favoritrecept på nyttiga mellanmål här! […]

  Svara
 • Hej Ida! undrar vart man kan köpa acai? finns de i vanliga ica butiker? 🙂 och linfröolja, är de gott att ha på gröt eller är det smaklöst? kram Therese

  Therese 2015-06-26 16:50:01
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   hej Therese! Det finns på några matbutiker. Kolla http://macacos.se så ser du vart det finns 🙂 Linfröolja smakar lite och jag tycker denna http://vitamera.se/ref/idawarg/linfroolja-flytande-26.html från Holistic är supergod. Kram

   idawarg 2015-06-26 17:00:09
   Svara
 • Roligt med helt nya recept, måste testas! Skulle bli superglad om du ville lägga in något recept på min receptsida MAT FÖR RESULTAT, fylld med enbart nyttiga recept för oss som tränar! http://www.matforresultat.se/

  Vänligen
  Sara

  Sara Hammar 2015-06-26 16:43:41 http://www.matforresultat.se/
  Svara
 • Hej Ida! Jag älskar din blogg och alla dina recept ser super goda ut! Är sugen på att göra den choklad smoothien men jag klarar inte av att äta banan eller aa banansmaken, jag undrar om du har något tips på vad man kan ha i istället för banan för att smoothien ska bevarar den tjocka konsistensen? 🙂
  KRAM

  Sara Thorsen 2015-06-26 13:01:59
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har en ganska omfattande fråga angående läckande tarm, autoimmunitet, hårmineralanalys och test för födoämnesallergier.

  Har en läckande tarm och autoimmunitet mot sköldkörteln. Vägrar tro att jag ska bli sjuk och börja medicineras (som läkarna såklart tycker!). Har precis fått svar på en hårmineralanalys som visar på läckande tarm, seg ämnesomsättning osv osv och står nu inför om jag skall göra ett test mot födoämnesallergier så att jag vet vad just jag behöver komma till rätta med för att läka min tarm och försöka bli kvitt min autoimmunitet.
  stämmer det att du gjort ett sådant test? Genom vilket företag? Rekommenderar du ett sådant test och vad är dina tankar om det?
  Läser att man bör utesluta alla nötter, fröer och ägg för att läcka tarmen. Det tillsammans med uteslutande av mjölkprotein, gluten, nattskatteväxter samt kål (ej bra för sköldkörteln) gör att listan på vad jag faktiskt kan äta kryper drastiskt. Just nu känner jag mig ledsen och uppgiven. Jag antar att jag inte skulle behöva utesluta ex nötter för att läka min tarm om ett test visade att jag inte alls är känslig mot nötter?
  SÅ otroligt tacksam om du orkar ta dig tid att besvara detta, allt för långa, meddelande så fort du kan. Tiden tickar på och jag känner att jag verkligen måste Lomma till rätta med en strategi snarast. Vad tror du om att äta tillskotten hårmineralanalysen säger? Detta läker ju inte tarmen i sig, tror du tillskott kan skada?
  Många kramar. Du är så fantastisk!!

  Anonym tjej 23 2015-06-25 23:28:54
  Svara
 • Åh så gott en fråga om något som kanske gäller mat; här du några tips om hur man får bort överflödigt skinn på mage och vid kärlekshandtagen? Det är så tråkigt för jag är vältränad och har bra fysik men har fortfarande som ”hull” på magen som ser ut som ”fläsk” haha, men i själva värket är det skinn, är medveten om det men som sagt så är det jättetråkigt för jag ”känner mig mullig” om man säger så 🙁 om detalöt hänger på kosten eller om det finns andra tips för jag äter bra, lite som du, inger raffinerat eller konstgjort etc. Kram!

  Sanna 2015-06-25 21:58:51
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Hej Sanna! Svårt att säga om det är skinn. har du varit gravid eller väldigt överviktig så skinnet har töjts ut så kan det kanske behövas ett ingrepp. Men har du inte det så ska bra kost med strykträning fasta till det där 🙂 Så kör på med styrketräning och gärna lasta på vikter. Kramis

   idawarg 2015-06-26 08:39:25
   Svara
 • Hej Ida! Två frågor, vet du någon löpapp som man kan ställa in intervallträning? När jag springer ute och vill träna intervaller skulle det vara bra med typ en röst som sa när det gått en minut eller något liknande.
  Vad innehåller din acaibowl som du äter hella tiden? Har alltid trott att den innehåller banan och bär, men nån gång jar du skrivit i Mikz acaibowl med banan+ topping och ibland skriver du bara acaibowl och ibland + topping. Har du någon skillnad?

  Anonym 2015-06-25 21:46:57
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Ja runkeeper har de flesta rekommenderat till löpning och intervaller. Har ej testat den själv än men den ska vara bäst 🙂 Min acai bowl innehåller oftast fryst banan, acai, protein och vatten toppat med olika frön, kakaonibs och torkade bär 🙂

   idawarg 2015-06-26 08:41:13
   Svara
 • Hej! Vad mumsigt!! Men jag har en fråga.. Jag är tolv år och älskar löpning. Jag har gett mig in på en stor utmaning! Jag ska springa ett lopp som är en mil och jag är inte så bra.. Men hur tycker du jag ska lägga upp träningen? Hur långt, hur ofta och ska jag springa hela tiden? Tack på förhand! Puss puss<3

  Moa 2015-06-25 21:30:37
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Hej Moa! Det låter exakt som för mig. Jag har kört löpning 2 gånger i veckan inför mitt lopp på 1 min och har kört 1 intervallpass + 1 långdistans. Du hittar alla mina intervallpass här på bloggen om du går tillbaka så testa dem 🙂 Kramis

   idawarg 2015-06-26 08:42:33
   Svara
 • Kul med recept! Mer sånt tack!!

  Sandra 2015-06-25 20:13:07
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!