BACK ON TRACK

IMG_1858.JPGGod morgon mina hjärtan och glad fredag! Är så himla gad för att jag äntligen kunnat börja träna Pole igen. Körde ett pass i söndags och ett igår. Var där på egen träning och så skönt att bara leka omkring ensam i ett rum med musik! Wohoo. Ursäkta den dåliga bildkvaliten men det är så mörk i Pole salen så det får duga. I alla fall känns det bra att vara tillbaka! Sedan måste jag också berätta att jag igår var hos min Zonterapeut Jeanette igen. Började gå hos henne för några år sedan och det var där min hälsoresa började mot en frisk mage. Jeanette har hjälpt mig otroligt mycket att komma på banan och jag kommer fortsätta gå hos henne forever känner jag! Kan verkligen rekommendera henne om någon är ute efter en grym Zonterapeut vilket kan vara bra om man har problem med magen, värk i kroppen eller är stressad –> Ni hittar henne HÄR.

Hörs snart igen och då kommer ett recept på nyttig fika upp lagom till fredagsmyset. Puss så länge, I

//English: Good morning sweeties and happy friday! Im so glad because I can train Pole Dance again! Wohoo! Trained Sunday and yesterday and it was so nice to just play around alone in a room with music! WohooSorry for the bad picture quality but it’s so dark in Pole studio. Anyway, it feels good to be back! Love, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Ida! Såg här i ditt inlägg att du rekommenderar Jeannete. Tyvärr så kan jag inte komma in på länken för att kontakta henne. Jag har själv problem med magen så jag skulle blir hemskt tacksam om du ville ge mig hennes telefonnummer eller mejl.

  Mvh Michaela

  michaela 2016-01-21 15:28:49
  Svara
 • Okej tack! Min pt sa att det kan bero på att ja äter för lite och därför lagrar kroppen allt den får? Kan de stämma? Isf är min kropp skadad för livet eller den komma tillbaka o bli normal igen när ja får hälsosamma vanor?

  Ida 2015-06-05 12:14:31
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Ja det är svårt för mig att säga då jag skulle behöva se allt du äter och hur du tränar men din PT har ju säkert koll på det så be hen hjälpa dig med ett kostschema. Du kan säkert komma tillbaka till normat men se till att göra det så snart du kan. Kram Ida

   idawarg 2015-06-06 08:59:46
   Svara
 • Hej! Hur ska ja ta mig ur min jojo bantning jag går hela tiden upp och ner i vikt, ja mår jättedåligt, på fyra veckor tappade jag tre kilo muskler och ökade min fettprocent med 3 procent ? Kram

  Ida 2015-06-05 11:19:14
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Hej Ida! Du behöver hitta en hållbar livsstil. Det värsta du kan göra är snabba dieter som du inte kan hålla. Börja byta ut ”onyttiga” saker mot bättre alternativ och gör ett mål i veckan bättre och börja träna. Kram Ida

   idawarg 2015-06-05 11:34:39
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!