UPPER BODY EXERCISE // ÖVNING FÖR ÖVERKROPPEN

ovning-overkropp-kettle-bell-ida-wargovning-overkropp-ida-wargkettle-bell-ovning-ida-wargovning-kettle-bell-ida-warg

Här kommer ett litet tips på en övning som är grym att lägga in i en cirkelträning eller ett överkroppspass. Den tränar biceps, axlar och triceps och en hel del bål om man gör rätt.

Gör så här: Stå höftbrett, spänn hela coren och greppa kettlebell. Gör först en biceps curl, pusha sedan rakt upp ovanför huvudet för att sedan sänka ner bakom huvudet. Se till att hålla ihop armbågarna och superviktigt att spänna coren under hela övningen. Ta samma väg tillbaka. Jag brukar köra 10 X 3 på 10-12kg.

//English: Here is a good upper body exercise that is perfect to add in your circuit workout. Stand hip wide, tighten your core and grip the kettle bell. Do a biceps curl and then push up over your head before lower behind the head. Keep your elbows tight and super important to tighten your stomach during all exercise. I use to do 10 X 3 with 10-12kg. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Varför går man upp i vikt när man börjar träna igen? När jag haft ett uppehåll ett tag så går jag upp i vikt nått kg samma vecka som jag börjar styrketräna och konditionsträna igen. Hur kan man bli kvitt denna känsla? Bara fortsätta?

    Molly 2015-05-29 07:25:13
    Svara
  • vad menas med ”coren” är ny med träning

    sara 2015-05-28 22:02:14
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!