RIKTIGT RUMPDISCOPASS

gina-tricot-3-ida-warggina-tricot-4-ida-warggina-tricot-6-ida-warggina-tricot-8-ida-warg

Clothes from Gina Tricot.

God kväll mina älsklingar! Idag har varit en mycket bra dag! Började förmiddagen att fota massa nya bilder till blogg och insta vilket var så himla roligt. Efter det lunchade jag med en gammal kollega och sedan tränade jag ben. Eftersom jag fortfarande inte kan röra min vänsterarm var så fick det bli enbart maskiner idag och jesus vilken kontakt jag fick med rumpis. Jag körde alla övningar som många PT absolut inte tycker att man ska göra och jag ska säga er att övningarna var amazing 😀 Haha, älskar dem! Visst att knäböj, marklyft mm är bra men vi alla är olika byggda och vissa får mer kontakt i de övningarna medan vissa får mindre. Att lägga in maskinövningar kan verkligen hjälpa till att öka styrka och hitta kontakt så man sedan har lättare att hitta kontakt i övningar med fria vikter. Jaja i alla fall så var det ett grymt roligt pass som jag har all rätt till att köra nu när jag inte kan använda armen 😀 Ni kan se passet nedan. Puss, I

//English: Good evening my friends! I had a very good day! Started this morning to shoot a lot of new pictures to my blog and instagram which was so fun. After that I had lunch with an friend and then I did a nice leg and butt workout. I still have a lot of pain in my shoulder so I could only use the machines and it was so nice and my butt was burning. You can see the whole workout below. Love, I

10 min warm-up crosstrainer

15 leg press 130kg X 6

10/side One leg Glute push-downs (in assisted pull-up machine) X 4

Superset: 15 leg extensions + 15 leg curl X 3

12 Squats in abductor machine X 4

15 one leg leg press X 4

Wargens buttkiller” X 3

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
 • Vart är skorna köpta? HITTAR INGENSTANS! :@

  Sarah 2015-04-28 22:04:42
  Svara
 • SATAN så snygga kläder!! Blir absolut ett besök till Gina inom kort 😀

  Kajsa 2015-04-28 10:26:54 http://www.mywaytofit.shapemeup.se
  Svara
 • Jag har fått ordentliga hudbristiningar på insida lår på grund av styrketräning. Jag är rekommenderad att inte träna med vikter på benen, så de inte ökar i volym. Men nu är frågan vad kan jag göra för övningar som fortfarande tar bra på benen? Och om du har övningar som endast tar på rumpan med vikter skulle jag bli väldigt glad! Jag är väldigt tacksam för svar, för jag vill verkligen inte att mina ben ska tappa muskler.

  Lovisa 2015-04-28 07:15:59
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Hej Lovisa! Har du kollat in min youtube? Där hittar du massa cirkelträningspass för ben/rumpa du kan köra utan vikter om du vill. Sedan så tycker jag höftlyft med skivstång är toppen och tar endast på baksidalår och rumpa. Kramis

   idawarg 2015-04-28 08:57:43
   Svara
 • Älskar din outfit, så snyggt! <3

  Mirjam 2015-04-28 05:51:37
  Svara
 • Hej!
  Kan inte du tipsa om några sköna träningstights? 🙂
  Din blogg är awesome!
  Kramis!

  Jolina 2015-04-27 22:37:21
  Svara
 • Hej Ida!
  För över ett år sedan började jag jobba på ett café och gick i takt med det upp i vikt. Jag är 170 cm lång och väger 67 kg, innan jag började på caféet vägde jag 57. Jag har alltså gått upp 10 kg och jag lyckas inte bli av med dessa kilon. Jag har alltid tränat mycket, och nu när jag för några månader sedan slutade på caféet tycker jag att jag äter helt okej. Väldigt normalt, kanske lite mycket ibland känns det som men ändå bra mat och så slinker det ner lite godsaker ibland. Jag tränar med en kompis ungefär 5 gånger i veckan och vi kör mycket spinning, står en del på crosstrainern och kör lite styrka. Trots att jag har försökt variera min träning, tagit hjälp av en PT med kost- och träningsupplägg så hjälper ingenting. Vågen står HELT stilla oavsett vad jag gör. Jag både väger mig, tar mått och testar hur mina kläder sitter. Det händer absolut ingenting, det känns som att min kropp har fastnat i detta läge. Får knappt på mig mina gamla byxor längre, vissa kan jag inte använda alls. VAD ska jag göra???

  Ida 2015-04-27 21:54:36
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Hej Ida och tack för din kommentar! Det är tyvärr omöjligt för mig att svara på då jag skulle behöva ha dig som klient och veta hur du tränar och kolla över kosten. Jag skulle rekommendera dig att anlita en PT som hjälper dig både med kost och träning ett tag. Kram Ida

   idawarg 2015-04-28 09:01:09
   Svara
 • Åh jag blir så taggad på livet och sommaren när jag ser att du kan gå i bara sport-bh och tights!! Superhärliga bilder! Själv bor jag i Norrland som bjuder på en ynka plusgrad såhär dags, vilket resulterar i att vinterjackan fortfarande är en trogen vän.. Kram på dig Ida!<3

  Lovisa 2015-04-27 21:39:39
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Ja det har verkligen blivit varmt här nere nu men håll i, värmen kommer snart upp till dig med! Viktigaste tycker jag att det är ljust och soligt 🙂 KRamis <3

   idawarg 2015-04-28 09:03:04
   Svara
 • Hej på dig Ida! Tackar för en superblogg som är så bra och intressant. Och att du förmedlar det alla tränings och hälsomännniskor runt om i Sverige (och andra ställen också för den delen)borde göra!! Sunt förnuft och att lyssna på sin kropp – all träning passar inte alla. Det är så lätt att dras med i hetsen för att ”passa” in. Du får ”guldmedalj” av mig:) Tänk att jag själv skulle bli 48 år innan jag fattade att livet ska njutas så mycket det går och inte vara en jakt och kamp ständigt. Tack för att du hjälper många yngre som säkert har jobbigt i dagens utseendefixerade värld. En klok tjej som kunde varit min dotter! Man lär så länge man lever 🙂 Kram!

  Marita 2015-04-27 19:56:32
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag är en tjej på 15 år som tränar regelbundet 4-5 gånger i veckan, äter nyttigt och mår riktigt bra av det! Dock har jag börjat oroa mig lite över sommaren… Jag kommer att vara bortrest i princip hela sommaren. Jag kommer alltså inte kunna träna eller äta nyttigt på kanske 9 veckor. Jag har börjat nå mina mål med min kropp både till utseende men även styrkemässigt och jag är jätterädd för att jag ska tappa både det och min kondition under sommaren. Därför undra jag om du har några tips för hur jag förhindra att detta ska hända? Är jättetacksam för svar! 🙂

  Elsa 2015-04-27 19:51:40 http://ohras.blogg.se
  Svara
  • Svar på Elsas kommentar.

   Hej Elsa! Varför kan du inte träna och äta bra om du ska resa bort? Det går alltid att lösa. För att träna är det enda du behöver dig själv. Jag brukar ofta köra cirkelträning med egen kroppsvikt. Kolla min youtube så får du massa inspo på cirkelträningspass http://youtube.com/idawarg

   Angående maten så finns det alltid bättre och sämre alternativ och det går alltid att lösa bra mat 🙂 Kramis

   idawarg 2015-04-27 20:14:00
   Svara
 • Gött pass! haha kan du gå i morgon tror du? 😀

  Jessica 2015-04-27 19:30:05 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Hahah, måste bara fråga, vem vann datorn? 😀

  Adina 2015-04-27 18:39:19
  Svara
 • Jag vet inte om det bara är hos mig men när jag ska skriva kommentarer är reklamen för Alvedon över hela kommentarsfältet så det är en chansning vad jag egentligen skriver. Störande ju!

  Hanna - Min väg till en starkare och bättre löpare 2015-04-27 18:17:57 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • JAg vill också träna men med en riktigt ond hals får jag stå över ett tag till. Ett tråkigt läkarbesök med halsen ska avklaras okväll.

  Hanna - Min väg till en starkare och bättre löpare 2015-04-27 18:16:30 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!