NO BAKE CHOCOLATE CHIP COOKIES – RECEPT

recept-nyttig-kakarecept-nyttiga-kakor-ida-wargrecept-chokladkaka-ida-warg

MUUUMS säge jag bara! De här kakorna har blivit mina favoriter. Jag gillar inte för söta bakverk så de här är perfekt! (Jag tar 1 tsk honung i). Man behöver ingen ugn till dessa och de tar typ 5 min att slänga ihop. Perekta till kaffet.

//English: I just say yummie! These cookies are my new favorites! Perfect to coffee.

 1 dl glutenfria havregryn // 1 dl gluten-free oats

0,25 dl kokosmjölk // 0,25 dl coconut milk

0,25 dl kokosolja // 0,25 dl coconut oil

1/2 tsk vaniljpulver // 1/2 tsp vanilla powder

2 tsk smör // 2 tsp butter

2-4 tsk honung // 2-4 tbsp honey

1 tsk kakao // 1 tsp cacao powder

Lite havssalt // pinch of sea salt

hackad mörk choklad som topping // chopped dark chocolate as topping.

Gör så här: Blanda allt förutom mörk choklad, kokosolja och smör i en bunke. Smält sedan smör och kokosolja och häll i bunken och rör runt. Klicka ut önskade stora kakor på en tallrik (jag gjorde 5 st) och toppa med hackad choklad. In i kylen i minst 30 min innan servering.

//Proceed like follow: Mix everything except dark chocolate, coconut oil and butter in a jar. Melt the coconut oil and butter and mix together with the other. Do cookies on a plate (I did 5) and top with dark chocolate. Put in the refrigerator for at least 30 min before serving. 

follow-mikz

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Dessa är så SJUKT GODA !

  Tina 2015-09-27 19:53:03
  Svara
 • […] No bake chocolate chip cookies […]

  Svara
 • Hej Ida! Går dessa att baka med vanlig mjölk eller måste det vara cocos mjölk? Kram

  Ellen Bruun 2015-04-23 07:59:09
  Svara
 • Hej Ida!
  De va sjukt goda, undrar bara hur mycket kalorier ungefär per bit det är? Tack för en grymt inspirerande blogg!
  Mvh Ida.

  Ida 2015-04-21 14:42:39
  Svara
 • åh, dessa skulle jag vilja testa göra!

  natalie 2015-04-21 13:05:42 http://repine.blo.gg
  Svara
 • De där printade jag och det där ska jag testa!!

  Bexollila 2015-04-21 08:42:56 http://nouw.com/bexollila
  Svara
 • Hej, Jag undrar en sak, eller har ett önskeinlägg att ge som förslag. Vore kul om du kunde skriva ett inlägg en vän sökes. Skulle vara kul att träffa fler träningsintreserade läsare.

  Katja 2015-04-20 23:03:59
  Svara
 • Måste testa! 🙂

  Mia Elisa 2015-04-20 22:31:30 http://miaelisa.blogg.se
  Svara
 • Yummie! Påminner mig om chokladbollar

  Hannah 2015-04-20 20:08:54 https://hannahlundgren.wordpress.com/
  Svara
 • Hej Ida!
  Du är en stor inspirationskälla och förbild för 16-åriga mig. Det är så att jag ska göra en fördjupningsuppgift i hemkunskap om hur en vardag (fysisk aktivitet, arbete m.m) ser ut för en person och sedan göra en veckas kostschema anpassad för den personen. Det första jag kom och tänka på var ”Ida Warg vill jag skriva om”, just för att du är en inspirerande person och jag ser upp till dig. Så jag undrar om du skulle tydligt kunna beskriva hur en typisk vardag ser ut för dig antingen här eller maila mig, det skulle vara jättesnällt av dig och jag skulle kunna göra en riktig kickass-uppgift. Om du inte har tid eller inte vill så har jag full förståelse för det. Så tack på förhand ändå!! 🙂 🙂

  Josefin 2015-04-20 19:39:51 http://josefinbradaric.forme.se
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Hej Josefine och tack snälla! Det glädjer mig verkligen att höra. Jag får kanske 10 mail om skoluppgifter dagligen och jag vill gäran svara på alla men tyvärr hinner jag inte. Hoppas du förstår! Kramis

   idawarg 2015-04-20 22:06:13
   Svara
 • Men åhhåhh mumms!

  Jessica 2015-04-20 19:03:04 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Tack för en superfin och jätteinspirerande blogg! Heja dig!

  Jag ska gifta mig om två månader (yay!) och skulle vilja få lite fin form på mina armar till dess! Har en kortärmad brudklänning med öppet bröst och rygg.
  Skulle säga att jag är hyggligt vältränad – dansar, kör pilates och gör kortare styrkepass kanske 5 gånger i veckan och jag äter lite som du. Hälsosamt, inget gluten och mjölk men är ändå tillåtande mot guilty pleasures då och då och äter massor av grönsaker och frukt.
  Förstår att det är svårt att lägga upp en plan utan att veta så mycket om mig, men har du några generella tips på hur jag ska träna och äta för att få snyggt vältränade armar på kort tid?

  Fortsätt vara bra!

  Kram
  E

  E 2015-04-20 18:37:15
  Svara
  • Svar på Es kommentar.

   Hej E och tack snälla och stort grattis! Wow vad kul! Har du kollat in min youtube? Där hittar du massa träningspass som du kan köra hemma eller på gymmet som är grymt bra för att tighta till sig. Kör 3-5 gånger i veckan + 3-4 promenader så kommer det göra susen. Angående kosten så skippa socker, snabba kolhydrater och halvfabrikat och ät mycket protein och bra fetter. Lycka till! Kramis

   idawarg 2015-04-20 22:11:06
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Hej!
    Stort tack för svar, vad snäll du är! Ursäkta om jag är lite trögtänkt; men är det några av passen som du rekommenderar mer? De som är mer fettförbrännande hellre än styrkepassen, eller går vilka som helst bra? Nu är jag noga här, haha! 😉

    Kram!

    E 2015-04-21 14:09:15
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!