GRYMT BRA CIRKELTRÄNING // GOOD CIRCUIT WORKOUT

ida-warg-träning

(Adlinks)

Top – HERE // Tights – HERE // Shoes – HERE

Det här är en bild direkt efter dagens pass och jag kände mig precis så som jag ser ut, HELT DÖD! Haha. Jag har börjat lägga in mer pulshöjande träning och körde idag ett sjukt jobbigt cirkelpass för ben och bål. Jag ville typ bara lägga mig ner och dö under passet men körde på och det kändes så gött efteråt! Nedan ser ni passet och för er som inte fösrtår övningarna så kommer jag lägga upp video på dem i min Mikzkanal imorgon. (För er som inte följer mig kan göra det HÄR). Happy workout! 🙂

//English: This picture is taken right after todays workout that was so hard! Haha, I did a circuit workout for lower body and core. I was so tired and wanted to give up so many times but didn´t and after it felt so nice! You can see the workout below. Happy workout! 🙂

Circuit:

15 front squats 20 kg

30 lunges 20 kg

20 crunch half ball

15/side one leg hip lift

20 inner core exercise

1 min rest

X 5

Superset: 15 back raises 10kg + 15 bicycle crunch X 3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Hej!
  Vilket härligt pass 🙂 Kan tyvärr inte hitta filmen du skriver om på din Mikskanal. Finns den uppe där? Kram

  Moa 2015-03-12 23:21:14
  Svara
 • <3

  matilda 2015-03-11 12:50:13
  Svara
 • Hej! Vilka poddar lyssnar du på? Både på gymmet och i allmänhet liksom? :))

  Linn 2015-03-10 22:33:38
  Svara
 • Min enda tanke när jag såg bilden var ”jääääklar så snygg Ida är” Du är bäst! 🙂

  Amanda 2015-03-10 22:18:45 http://amandaekvalls.myshowroom.se/
  Svara
 • Omg! Vilket pass, jag hade dött! Hihi. Grymt bra gjort! Ha en fortsatt underbar dag!

  Tezzo 2015-03-10 20:51:22 http://www.tezzo.devote.se
  Svara
 • jag tycker snarare du ser jättevacker ut! 😀

  Amanda 2015-03-10 20:45:00
  Svara
 • Asså taaaack för att du visar att du är mänsklig! Du har ju en jättefin o vältränad mage som vi sett på många bilder. Men jag tycker det är så sunt av dig att visa att vi ser inte ut så i alla positioner. Hoppas du förstår vad jag menar. Uppskattar verkligen att du inte är ute efter att skapa en perfekt bild av dig själv på bloggen!

  Lovisa 2015-03-10 19:54:44
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Du förstod mitt syfte med bilden 🙂 Vi alla har lite veck och valkar när vi sitter ner och det är lätt att glömma då de flesta bilder tas i stående position 🙂 Kramis

   idawarg 2015-03-10 20:14:50
   Svara
 • Först måste jag tacka för att du är sån bra förebild för många tjejer. Borde finnas fler som dig!
  Sen har jag en liten fråga. Jag skulle ändå säga att jag är bra vältränad. Men ej synliga muskler.
  Jag känner mig stark och hälsosam vilket är de viktigaste såklart. Men jag tänker ofta på vad folk tänker tyvärr.
  Och jag tränar ca 6 pass i veckan dels för att jag tycker de är kul men också för att jag vill få resultat.
  Men eftersom mina muskler inte syns supertydligt, betyder de att jag är mindre tränad då? Jag tänker att folk måste tycka jag är knäpp som tränar så mycket och inte blir mer ”fit” än såhär. Folk tittar ju bara på om man har synliga muskler och utgår därifrån ifall personen är tränad eller ej känns det som.
  Knasig fråga kanske men du förstår kanske vad jag menar!
  Kraaaam fina Ida <3

  Matilda 2015-03-10 19:13:50
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Men tack fina du vad glad jag blir 🙂 <3 Hur synliga muskler man har eller inte är inte alls ett tecken på hur stark man är. En person som aldrig har tränat och är jättesvag kan vara deffad och se musklig ut fast den är svag. Ofta brukar de som har lite mer kött på kroppen och inte så deffade vara starkare. Strunta i vad folk tycker och träna på och gå på känsla. Du är vacker som du är Kramis

   idawarg 2015-03-10 20:13:07
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!