GRYM KÄLLA TILL OMEGA 3

linfröolja-ida-warg-1 Linfröolja-ida-warg

 

Kallpressad Linfröolja HÄR.

Vänner jag MÅSTE berätta om min nya favorit som jag använder till allt! Holistic har kommit med en ny Linfröolja som är helt magisk! Den är kallpressad och ekologisk och fylld med bra fetter och en grym källa till Omega-3. Oljan är inte bara nyttig utan även galet god och jag har min på gröten, i salladen, över maten, på riskakan eller bara tar en stor matsked som mellis. Mer info om hur oljan är pressad och varför man ska välja linfröolja som alternativ istället för animaliska kapslar

//English: I just have to tell you about my new favorite I use to everything! Holistic have a new flaxeed oil which is magic! It is organic and cold pressed with a lot of good fats and a perfect way to get omega-3. The oil is not just helathy but its also so tasty and I use it on the porridge, over my salad, over food, on my rice cookie or just eat it as it is. More info and buy it HERE.

(Inlägg i samarbete med Holistic)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej Ida!
  Jag är bara nyfiken på din åsikt ang. linfrö, med tanke på att du rekommenderar det lite då och då, i det här fallet linfrö olja. Linfrö innehåller en del nyttiga ämnen, men då det även innehåller gifter vätecyanid, skulle jag själv aldrig få för mig att äta det. Var du medveten om det här, eller håller du noga koll på att du äter det i tillräckligt små mängder?

  Skulle också vilja upplysa dina läsare om att Livsmedelsverket inte rekommenderar ett större intag linfrö än 2 msk/dygn.

  Vätecyanid är samma sak som Zyklon B vilket var gasen som användes i koncentrationslägrena under förintelsen.

  emma 2015-02-18 16:06:24
  Svara
 • Hej Ida! Tycker du verkligen att det är gott med linfröolja? Jag började för ett tag sedan att äta en matsked varje morgon för att det innehåller så mycket nyttigt, men vill nästan kräkas av smaken ibland. Vet du om det skillnad på smaken från den du nu äter till andra? Äter också en ekologisk kallpressad olja.

  Lovisa 2015-02-17 19:43:59
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Hej Lovisa! Va? Ja jag tycker den är galet god, men det kan ju vara olika smaker. Holistic tror jag har smaksatt sin med rosmarin så kanske därför då eller så har jag konstiga smaklökar 😀 Haha. Nej men jag såg att typ aftonbladet hade gjort ett test och då utsåg de Holistics till en godaste så värt att testa 🙂 Kramis

   idawarg 2015-02-17 19:48:11
   Svara
 • Hej, hur gör du för att variera din träning och olika övningar? Jag tycker det är svårast att variera rygg och ben övningar.

  Vänliga Hälsningar
  Ida

  Ida 2015-02-16 22:55:29
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Jag kör alltid stora basövningar som squats, chins, utfall, marklyft mm i mina pass och sedan varierar de mindra övningarna. Vill du inte variera övningar så variera istället vikt och antal reps så har du variation 🙂 Kramis

   idawarg 2015-02-17 09:19:27
   Svara
 • Hej Ida! Vill återigen tacka din fantastiska blogg och denna gången vill jag även tipsa om en sak! Jag bakade en underbar chocolate mousse peanut butter-cake idag och den var underbar! (Självklart nyttig!). Kolla gärna in på min blogg för receptet, den var UNDERBAR!
  Kram!

  Jennifer 2015-02-16 22:24:27 http://glossfashion.com/jennifer/
  Svara
  • Svar på Jennifers kommentar.

   Hej Jennifer och tack snälla vad glad jag blir! 🙂 <3 Det låter supergott och ska absolut kolla in den 🙂 Kramis

   idawarg 2015-02-17 09:17:38
   Svara
 • Hej Ida!

  Jag har en fråga till dig angående sockerberoende. Äter du godis/chips? Eller har du uteslutet det helt? Jag kan inte tänka mig ett liv utan socker. Ena stunden känns det som en fin tanke att vara fri ifrån det men sen börjar jag tänka på hur tråkigt livet skulle vara om jag aldrig skulle få äta en glass eller godis igen. Hur finner man balansen?

  Samt undrar jag angående mål med träningen. Jag gymmar nu tre dagar i veckan. Jag vill inte tävla och sätta upp det som ett mål. Men jag vill ändå finna något mål.. just de stunder som man inte känner för att gå till gymmet så skulle jag vilja ha ett mål som håller mig driven. Har du tips på mål man kan sätta upp för sig själv?

  Skulle bli jätte tacksam om du svarade på min fråga.

  Louise 2015-02-16 20:21:18
  Svara
 • Hej Ida!
  Älskar din blogg och tycker att det är en bra blandning av tips på både träning och mat, känner mig alltid inspirerad när jag kikar in!
  Jag har en frågeställning som du kanske kan hjälpa mig med. Jag har alltid varit ganska liten och ”benig”, framförallt på överkroppen, och jag tränar för att försöka bygga mer muskelmassa. Problemet jag har är att jag blir helt slut av ett normalt träningspass. Det är som att energin i musklerna bara tar slut och jag känner inte att jag kan köra så hårt och så mycket som jag hade velat. Kör istället ett 30 minuters yoga eller pilates pass ca 4 ggr i veckan och ett tyngre pass, dock bara med kroppsvikt, 2 ggr i veckan. Men jag känner inte att jag utvecklas! Har du något tips på hur jag kan lägga om min träning så att jag blir lite biffigare? 😉
  Kram!

  Helena 2015-02-16 18:44:35
  Svara
  • Svar på Helenas kommentar.

   Hej Helena och tack för din kommentar! Min första tanke var att får du i dig tillräckligt med energi varje dag? Låter som du kanske inte ger din kropp den energi och näring den behöver för att genomföra ett tufft träningspass? Se till att äta 3 stora mål med 2-3 mellanmål varje dag. Sedan är det ganska jobbigt att börja styrketräna och i början känner man sig svag men det är normalt och man kommer sedan att utvecklas och bli starkare om man vilar och äter ordentligt efter träning. Kramis

   idawarg 2015-02-17 09:01:32
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!