WHITHE AND GOLD

IMG_2823.JPGIMG_2824.JPGIgår var jag hos min fina vän Celina och fixade naglarna. Vad man än kommer med för önskemål så fixar Celina det! Jag brukar alltid säga att hon är inte en nageltjej utan en konstnär. Haha. Blev i alla fall galet nöjd med mina vita och guldiga naglar. Annars brukar jag alltid göra mörka färger under höst och vinter men detta året har jag ej fått feeling för det utan kör all in på ljusa och glada naglar. Love it!

//English: Yesterday I was at my friend Celina and fixed my nails. She is a real artist and can do what ever I ask her to do. I always want to do dark nails during autumn and winter but this year I just want light and happy nails. Yesterday I did white nd gold and I just love them! 

Förresten ni glömmer väl inte följa mig på bloglovin här –> 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Vad duktig hon är, hälsa det! Ruskigt snygga naglar! 🙂

  linnéa 2015-01-29 21:51:08
  Svara
 • Shit va snyggt!

  Jessica 2015-01-29 20:30:06 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida! TIll att börja med vill jag bara säga att jag älskar din blogg.

  Jag har nyligen börjat träna mer aktivt (alltid varit aktiv pga olika sporter etc. men har nu även börjat gymma ordentligt etc.) och även börjat äta mer hälsosamt. Har verkligen lyckats säga nej till kakor, läsk, godis, chips etc. men nu de senaste dagarna har allting gått nerför och jag får panik! Det började med lite popcorn, dagen efter åt jag massor med choklad osv.. Jag är helt enkelt påväg tillbaka in på fel väg!! Hur gör man för att hitta tillbaka efter att ha haft lite för många cheat days?

  Alexandra 2015-01-29 17:23:19
  Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Hej Alexandra och tack snälla vad glad jag blir! Bästa tipset är att sätta upp klara mål med din träning och kost. Varje gång du får ett bakslag kan du gå tillbaka och fokusera på ditt mål. Alla får vi bakslag men då är det bara att börja om igen. Se till att äta bra och regelbundet under dagen så slipper du få sockerdippar som gör att man enklare faller dit. Att ladda upp med bra mellis i väskan att ta med överallt an rädda många situationer 🙂 Kör på och sätt upp klara mål! Kramis

   idawarg 2015-01-29 19:02:56
   Svara
 • Hej Ida!
  Tänkte höra om du har tips på hur man, på ett snyggt sätt, lägger på sig några få, hälsosamma kilon? Kanske 3.
  Vill gå upp men samtidigt rädd för att bli lite plufsig och missnöjd. Jag gillar verkligen min kropp nu men ver att några extra kilon skulle vara mer hälsosamt. Har du några tips? Äter redan sjukt muxket mat dock. Kan man köra cirkelträning eller ska man bara köra tungt? Hur många ben-/rumppass i veckan tycker du att man kan köra? Vill bygga lite rumpa och ändå vara tajt. Liksom tajt som nu fast några kilo tyngre. Jätte tacksam för svar! Du är fantastisk. Kram kram

  Anonym tjej 23 2015-01-29 14:09:27
  Svara
 • vilka otroligt stora bilder på naglarna och så vädligt väldigt snygga dom är!! GRymt fina, ser ut som att du har massa glitter instängt i en nagel. 🙂

  D. DeMarkey 2015-01-29 12:41:54 http://demarkey.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!