2 BRA MAGÖVNINGAR MED TRX // 2 GOOD AB EXERCISES WITH TRX

Ni har väl inte glömt att prenumerera på min youtubakanal vänner? Där ligger videos på massa övningar, hela träningsprogram ni kan göra hemma och även yoga/stretchprogra. Fler videos är på G upp så prenumerera så missar ni inget nytt klipp. Här kommer mitt nyaste klipp med 2 grymma magövningar med TRX-band.

//English: You have not forget to subscribe to my youtube channel? There you can find videos with exercises, whole workout videos and yoga/stretch programs you just can push play and follow. More videos coming so do not forget to subscribe. Here is the latest video with 2 good ab exercises with TRX. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej Ida. Fin blogg du har, du verkar väldigt vettig och varm.
  Nu en fråga, förstår om det är svårt att svara på då du aldrig träffat eller sätt mig.
  Är iaf 1.73 och väger ca 57. Är alltså en ganska vanlig smal tjej. Jag tränar ofta men ser inte så mycket skillnad.
  Mitt mål är att tajta till mig, vill få fina långa muskler och en platt mage. Jag springer 1 mil i veckan, går på ett spinningpass och kör två styrkepass såsåm bodypump och core.
  Vad säger du, ska jag lägga om mitt schema ? mer styrka ? ahhhww svår och flummig fråga antar jag men du kanske har något litet tips ?

  Kram

  Elin 2015-01-28 16:10:07
  Svara
 • Wow den såg sjukt jobbig ut, den ska jag testa! Känns som en jobbigare version av den redan jobbiga fällkniven 😉
  Jag har en fråga till dig Ida. Jag har nyss skaffat ett gymkort och vill verkligen komma igång med träningen ordentligt, men jag vet inte riktigt hur. Jag drar mig för att gå till gymmet eftersom jag inte vet hur jag ska göra och då känns träningen oeffektiv. Jag skulle vilja köra styrketräning 3 gånger i veckan, med fokus på att bygga muskler på mage, armar, rygg och rumpa och tona ut musklerna på fram och baksida lår samt vader, då jag har naturligt stora muskler där. Hur ska jag lägga upp mina pass? Hur många övningarna rekommenderar du för varje muskel? Och ska jag köra en muskel i taget eller ska jag ex. köra ett set mage, ett sett biceps, ett sett mage osv.. Sen undrar jag vart jag ska lägga ribban för vikten? Om jag ska köra 10 repeptitionen, ska den 10:e vara så jobbig att jag inte hade orkat en 11:e? Tycker detta är så otroligt svårt!
  Sen skulle jag även vilja få upp konditionen och skulle vilja få in detta 2 gånger i veckan. Ska jag lägga dessa tillsammans med styrketräningspass eller var för sig? Skulle vilja få med ett intervallpass också, då jag tycker detta är mycket roligare än att bara springa med samma hastighet på bandet.
  Hoppas du har några bra tips! För just nu sitter jag och är sugen på att dra till gymmet men har ingen aning om vad jag ska göra där haha..
  Många kramar Felicia

  felicia 2015-01-28 11:50:07
  Svara
  • Svar på felicias kommentar.

   Det låter som du vill ha långa smalare muskler och då skulle jag rekommendera många reps 15-20st och lägre vikter eller kroppsvikt. Kör även gärna cirkelträning. Om du gör 6-12 reps med tyngre så tränar du för att öka muskelmassan/göra muskeln större. Du httar grymma hela cirkelpass på min youtube http://youtube.com/idawarg som du kan köra efter 🙂
   KRamis

   idawarg 2015-01-28 13:29:59
   Svara
 • Jag brukar göra crunches med TRX-band. Mördarövning! Måste prova de där övningarna också! 🙂

  Neta 2015-01-28 11:25:13 http://netas.nu
  Svara
 • älskar din blogg Ida! blir så motiverad 🙂

  clara 2015-01-28 10:50:50 http://nattstad.se/claratime
  Svara
 • Kul video!! Jättebra att du visar!!

  http://fitnessbymalin.blogg.se/

  Malin 2015-01-28 10:24:40 http://fitnessbymalin.blogg.se/
  Svara
 • Grymma övningar, avancerade för mig, haha. Men när jag väl blivit lite mer vältränad och inne in the game så ska jag prova

  DeMarkey 2015-01-28 08:13:02 http://demarkey.se
  Svara
 • Så bra videos!
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2015-01-28 07:46:35 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!