FREDAGSFYS // FRIDAY WORKOUT

IMG_1404.JPGIMG_1405.JPGIMG_1358.JPGIMG_1403.JPG

Top – Lindex // Tights Nike – HERE

Igår hängde jag med Alexandra hela dagen. Fika, träning och massa härligt snack. Jag hade tänkt att bara följa med och chilla på gymmet då kroppen är så trött efter jetlagen men det blev tillslut att jag kört ett väldigt oklart men riktigt härligt träningspass och det kändes magiskt!

//English: Yesterday I was with Alexandra throughout the day. We had some coffee, trains and just talked a lot. I was going to just follow and chill at the gym because Im still very tired from jet lag but finally I ran a very good workout and it felt great!

YESTERDAYS WORKOUT

10 min warm-up crosstrainer

10 squat 20kg X 2

2 squat 45kg X 6

Superset: 6 military press 20kg + 10 good mornings X 3

10 dead lifts 40kg X 1

10 dead lifts 50kg X 5

Triset: 15 shoulder press dumbbell + 15 crunch + 15 dumbbell lift side X 3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Hej Ida! Vill först bara säga att jag älskar din blogg så sjukt mycket och den utstrålar så mycket glädje och tips som man verkligen har nytta av! Men nu kommer jag till min fråga. Jag är gymnast o dansare och det är de roligaste som finns. Men jag är inte så vig i spagat som jag vill vara. Jag vill gärna kunna gå ner men jag har nästan inget tålamod och då blir det svårt för mig i min stretch. Efter min stretch så brukar jag testa hur långt jag kan gå ner och när jag inte kommer så långt så blir jag oftast ledsen och ibland så sträcker jag mig bara för att jag vill så gärna. Jag är nog lite stel i höften och i baksida lår och kanske i rumpa. Min lillasyster är jättevig och sen när jag kollar på mig så känns det som att jag inte kan någonting. Jag behöver hjälp med hur jag ska tänka för att inte stressa upp mig och för att tycka om mig själv? Väldigt tacksam för svar.

  Anna 2015-01-21 07:14:53
  Svara
 • Tips!
  LV väskan finns billigt hos www.brandsinfashion.se
  Kan varmt rekommenderas.
  Snabb leverans och trevlig support.

  Alina 2015-01-20 17:16:54
  Svara
 • Jisses vilken skitsnygg väska du har, den som är med på bild 1&2, vars har du köpt den? 🙂

  Amanda 2015-01-18 18:47:17
  Svara
 • Vart är den rosa tröjan ifrån? Är på jakt efter en snygg långärmad som man kan träna i. Så det får du gärna tipsa om 🙂

  Melinda 2015-01-18 17:41:52
  Svara
 • Jag körde ett hårt styrketräningspass idag så imorgon måste jag vila. Det har jag ingen lust med alls. Vill träna hårt!

  Hanna - Min väg till en starkare och bättre löpare 2015-01-17 21:16:37 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Hej!! Jag vill verkligen kicka igång min träning och är så sugen på att börja med proteinshakear (haha känns så proffsigt och lätt att få i sig som mellis) samt PWO och jag undrar om du har några förslag för mig som har en känslig mage och helst inte vill äta något med mjölk i? 🙂 Hoppas allt är bra annars! Kram!

  Alexandra 2015-01-17 21:05:20
  Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Hej Alexandra och vad härligt att du är motiverad! Jag använder mig av Inflamino från Holistic som är protein på ris och massa bra aminosyror, örten mm som är så skonsamma och läkande för magen. Det är ingen smak på men passar perfekt att ha i smoothies eller smaksätta själv 🙂 Tyvärr är Holistics risprotein slut nu så den finns inte inne men lovar att länka så snart den finns igen för den är verkligen bäst 🙂 Kramis

   idawarg 2015-01-18 19:14:58
   Svara
 • You look so great and trained! I also love the video from Alexandra and you on here webside: great idea and i really cool view on here and a little bit your way to move and short part of your life 🙂

  By the way I have a question to you because I’m really impatient and so I want to know how long does a lose from 10cm belly-measurements need, round about? I hat my impatience but I don’t know what to do because of that…but it would really help me, if I have ein roughly timescale….

  Thank you for that and for all your work that you put in the app, webside and facebook-side and probably more 😉
  Lots of LOve

  Melanie 2015-01-17 18:31:36
  Svara
  • Svar på Melanies kommentar.

   Hi Melanie and thank you so much. Yeah Alexandras video was really cute 🙂 Haha. Its very hard for me to answer your question because everyone is different. Eat clean and exercise regulary and you will get results but do not rush it, you need to have patience. Health always comes first and to rush something is not good. Keep on working and you will reach your goal! 🙂 Love Ida

   idawarg 2015-01-18 19:12:47
   Svara
 • Hej Ida! Jag har en fråga angående att gå ner i split. Jag vill hemskt gärna kunna det men ofta när jag stretchar så får jag ont vid insidan av knävecket, vid senan/leden där om du fattar? Jag vet inte om jag vinklar fötterna fel eller så. Har du några tips på hur man ska göra? Tack för en gryym och peppande blogg!

  Linnea 2015-01-17 17:02:34
  Svara
 • Åh jag älskar sådana här inlägg! både tips på snygga träningskläder och ett bra pass, tack!

  Kika gärna in på min blogg har en egen nystartad satsning, häng med från början!

  Kram på er!

  Josefin Holst-Norén 2015-01-17 15:09:10 http://www.josefinholstnoren.blogg.se
  Svara
 • Vilken härlig dag 🙂
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2015-01-17 14:54:50 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Åh, vilket brutalt träningssug jag har just nu. Meen tyvärr så får jag vackert vänta ut min dryga förkylning innan jag sätter min fot på gymmet igen.
  Jag blir alltid så motiverad av att läsa din blogg, ha en fin dag!

  linnéa 2015-01-17 14:36:43
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!