DENNA VECKANS #WARGPOWER

this weeks wargpowerIMG_1038.JPGIMG_1041.JPGIMG_1039.JPGEllen schutz

Louise

Paulina

Elin

Sofie

Emma R

emma sofie

Sandra

Elin

natta

D. DeMarkey

Jennifer

Ellen Forsberg

Sandra Karlsson

Sanna

Erica

Linnea

Ni är bäst bäst bäst! Kul att läsa om er vecka och att kolla på alla bilder i #wargpower. Så fina bilder och så mycket inspiration. Vill man följa någon på bilderna ovan så hittar man den i taggen #wargpower på instagram. Imorgon kommer en väldigt efterlängtad utmaning upp kl 7.00, så håll nu utkik och jag hoppas att ni alla är på 😉

English: You are awesome! So fun to read about your week and to look at all the pics in #wargpower, real inspiration! If you want to follow anyone on the pictures above you´ll find them in the tag #wargpower on instagram. Tomorrow a long-awaited challenge is coming up so I´ll hope you´re all in 😉

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Kul att min bild fick vara med :)) Du är grym Ida!
  SÅ otroligt inspirerande och står precis för vad hälsa är för mig. Tack!!
  Kram Ida

  Ida 2014-11-29 09:20:25 http://idaacarleborn.blogg.se/
  Svara
 • Hunden alltså *_*

  Arw 2014-11-23 21:06:10
  Svara
 • Hej ida! Jag har ett problem, och det är lite konstigt kanske, men tänkte iallafall fråga om ”hjälp”. Så här ligger det till, jag tränar gymnastik 4 ggr veckan och där med blir det ganska mycket styrka. Jag börjar se att jag får magrutor, och tycker det är assnyggt på vissa tjejer, men det passar inte på mig. Så jag undrar om det finns nåt man kan göra/äta etc. för att ”inte se” magrutorna men ändå kunna träna. Tack på förhand!

  Sara 2014-11-23 17:20:35
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   haha det var ett problem jag aldrig någonsin fått höra innan. De flesta brukar fråga efter magrutorna. Jag skulle säga att det är bara att äta massvis med bra mat så du höjer fetthalten i så fall för ju mindre fett du har desto mer syns rutorna. Kram

   idawarg 2014-11-23 22:12:48
   Svara
 • Hej!

  Undrar om du har smakat denna: http://gogreen.se/produkter/mjolkfritt/kokosdryck-osockrad/
  Och vad du tycker om den? Tänkte istället för mjölk?

  Angelica 2014-11-23 16:42:36 http://angelica.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!