ÄLSKADE ZONTERAPI

IMG_9895.JPGIMG_9894.JPGI veckan var jag hos underbara Jeanette och fick zonterapi. Finns ingen behandling som jag gillar så mycket! Älskar hur ont/skönt det gör att få massage på både fötter och underben och jag älskar hur lugn och nerstressad jag känner mig efter behandlingen. Var länge sedan jag vär där på behandling och det kändes! AJ! Ska försöka gå regelbundet nu framöver.

Förutom zonterapin så var de en sak jag saknat extra mycket med att gå till Jeanette och det är hennes egengjorda ansiktsolja. Jag fullkomligt älskar den och kan inte få nog! Blandar deni min dagkräm och ibland kör jag en hel kur med bara denna olja innan jag går och lägger mig. SÅ nice och mer ekologisk och naturlig än så går ju inte att komma. Vill man beställa en sådan olja (Pris: 250kr) kan ni maila Jeanette [email protected]

This week I visited Jeanette and I had reflexology. There is no treatment that I like so much and I really love to get massage on my frets and ankles. I alwas feel so calm and unstressed after. I will try to go to Jeanette regulary from now. When I visit Jeanette I always buy her home made face oil. I love it and I can´t get enough! I mix it with my day cream and sometimes I boost my skin with it before bedtime. Cant be more natural and organic. If you want to order one, send an mail to [email protected] (Price: 250kr)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • kommer det ingen veckans utmaning den här veckan? 🙂

  moa 2014-11-03 12:46:03
  Svara
 • Hej Ida! Jag är jätte intresserad av att veta vad du använder för hudvårdsprodukter? Vet att du använder alovera i ansiktet men vad använder du för ansiktskräm tex? Du har tidigare skrivit om Rosenserien, tycker du fortfarande att den är bäst? Jag vill nämligen byta till ett naturligt alternativ till det jag själv använder nu. Tacksam för svar! 🙂 Kram

  Kate 2014-11-01 23:46:38
  Svara
 • Hej! Du får extremt mycket frågor och jag förstår att man inte alltid kan svara på alla. Men jag har en liten fråga och om du har tid att svara blir jag jätteglad!
  Jag har nu tränat regelbundet sedan juli i år. Det är bara så kul! 😀 jag älskar att träna magen. Jag har en personlig tränare och har fått ett helt program för core. När jag tränar magen så kör jag tills det bränner i hela mage och sida. Men jag får ALDRIG träningsvärk. Även om jag tar en paus från magträning ett tag och sen kör hårt så får jag aldrig träningsvärk. På sidorna kan jag få värk men aldrig i magen. Jag rider ett par gånger i veckan och av ridningen kan jag få en väldans träningsvärk. Varför tror du jag aldrig får träningsvärk i magen efter ett gympass?
  Kram Jenny

  Jenny 2014-11-01 23:38:35
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Hej Jenny och tack snälla 🙂 <3 Ja det där med träningsvärk är lite knepigt. Jag får heller inte så ofta träningsvärk i magen men just idag har jag det då jag körde ett riktigt hårt pass igår med alla favoritövningar. Jag får endast träningsvärk om jag kör med vikt eller om jag kör hård excentrisk träning. Men man behöver inte få träningsvärk utan viktigaste är att du får kontakt med musklerna. Kramis

   idawarg 2014-11-02 09:11:38
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag vill bara tacka dig! Jag satsar på en karriär som artist, det är min stora dröm. Nu har jag fått reda på att min mage som krånglar påverkar även mina stämband. Så jag ska börja äta gluten- och mejerifritt vilket jag tror min mage kommer älska. Först kändes det som att jag inte kommer kunna äta någonting alls längre. Haha sen kom jag på din blogg och att du skriver ut så bra recept som just är gluten och mejerifria. Har kollat igenom dina recept nu hela kvällen. Så nu känns det inte lika svårt längre, haha ville bara säga de, cred till dig! Går in här nu varje gång jag ska handla och handlar mat efter dina recept!

  Mira 2014-11-01 23:32:02 http://miraedlund.blogg.se
  Svara
  • Svar på Miras kommentar.

   Hej Mira och vad glad jag blir av att höra <3 Att utesluta gluten och mjölk kommer bara göra dig gott så se det som något positivt. Har du kollat min app? Där hittar du alla recepten samlade under kategorin R i menyn. Ladda ner appen gratis genom att skicka ett sms med texten wargpower till 72722

   Fler recept kommer både där och här på bloggen så håll utkik. Kramis

   idawarg 2014-11-02 09:08:50
   Svara
 • Hej Ida! Vill först och främst säga att jag älskar din blogg, den sprider alltid så positiv energi och här får man motivation och inspiration så tack för det!
  Jag har en fråga till dig också, jag är fotbollsspelare och vill verkligen bli bäst på det här. En av grejerna jag behöver bli bättre på är att jag måste bli snabbare. Kan du ge lite tips och träningsalterativ som resulterar i att jag blir snabbare i de 5 första stegen?
  Kram!

  Linnea 2014-11-01 21:16:36
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Hej Linnea och tack snälla vad glad jag blir! Härligt att du är så målmedveten! Träna snabba korta löpintervaller med explosivitetsträning. Kramis

   idawarg 2014-11-02 09:06:36
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!