BÄSTA RUMPTRÄNINGEN

IMG_9290.JPGIMG_9291.JPGIMG_9289.JPGIMG_9246.JPGI lördags var det bannemej rövträning deluxe! Janni kom till vårt hotell och joinade mig och Alex på ett riktigt härligt ben- och rumppass. Så himla kul att träna tillsammans med kompisar och trots min motivation var i botten så blev passet riktigt bra. Tack bruttot för peppen!

English: This saturday Janni came to our hotel and joined a heavy leg and butt workout. So fun and motivating to work out with good friends!

Lördagens träningspass: // The workout:

Circuit nr 1: 10 bulgarian lunges + 10 hip thrusters + 10/side side walk with rubber band X 3

Circuit nr 2: 10/side lunges smith + 10 leg curl ball + 15 buttkiller X 3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Bra pass! Vilken övning är buttkillers?

  Vårdcentralen Centrum Uppsala 2014-10-16 13:02:34 http://vardcentralencentrum.com/2014/10/08/basta-halsoapparna-just-nu/
  Svara
 • Ida!! Vilken bra blogg du har! Jag har också mjölkproteinintolerans och varje gång motivationen sviktar att hålla dieten så går jag in här och hittat nästan alltid något som får mig på banan igen. Super!
  Undrar om du skulle kunna skriva ett inlägg om frukost för den som är väldigt hungrig på morgonen och brukar äta mindre på kvällen? Har du förslag på några röror eller såser som man kan lägga till för att göra en frukost matigare? Kram och fortsätt blogga som du gör!

  Elisa 2014-10-14 01:21:39
  Svara
 • Hej!

  Jag skriver till dig för att jag vet att du har många läsare på din blogg och är mycket omtyckt. Det är så att jag håller på med ett nytt musikprojekt som jag behöver exponering på och undrar ifall du är intresserad. Genren är sån musik som jag tror att du tycker om och på det sätt kanske det gör att du tycker det är roligt att hjälpa till att få min musik populär och bli delad.

  Skulle bli otroligt glad om du vill dela min länk eller har musiken i bakgrunden när du gör videoinlägg eller liknande.
  Musiken som jag lägger upp kommer alltid vara ny och fräsch musik i form av remix och eget producerat av sånt som är populärt just nu vilket jag tycker passar bra in på just bloggar.

  Om du hjälper till med detta och svarar på detta mailet så kan du få en egen låt producerad av mig om du vill.

  Här är två länkar (samma låt) som jag jättegärna vill att du visar upp, välj själv vilken länk.
  Hoppas du tycker om musiken och gärna är med och hjälper till! JÄTTE JÄTTE vänliga hälsningar, Sandh

  Youtubelänk:

  Eller om du föredrar Soundcloud:
  https://soundcloud.com/sandh-official/sam-smith-stay-with-me-sandh-remix

  Sandh 2014-10-14 00:17:25 https://soundcloud.com/sandh-official
  Svara
 • Härligt pass, älskar när vänner gör träningen roligare de gånger man känner att motivationen sviker än! 🙂
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2014-10-13 22:19:52 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Hej Ida! Jag får ofta ont i fotdynan/tårna när jag gör bulgariska utfall. Beror det på dåliga skor? Jag har Nike Lunarglide. Kram!

  Helena 2014-10-13 21:44:01
  Svara
 • Hej Ida!
  Ville bara säga att jag gillar verkligen din blogg och du inspirerar mig till 100 %, och så ville jag också säga att jag har fått känslan av att du är mycket mer gladare på något vis nu när du börjar umgås mycket med alexnadra, Hanna och Janni (även andra med såklart), men det verkar verkligen som att de har ett bra inflytande på dig, ni verkar vara jätte trevliga och skulle jättegärna vilja träna tillsammans med er (träffa er över huvudtaget hade vart jätte roligt), varenda gång jag går in på din, alexandras eller hannas blogg så blir jag så himla peppad och glad, ni verkar verkligen vara roliga människor och må bra av varandra, ni 3 är bäst! <3

  Titti Dahlqvist 2014-10-13 21:23:49
  Svara
  • Svar på Titti Dahlqvists kommentar.

   Hihi ja det stämmer säkert! De tjejerna är helt fantastiska och sprider så mycket energi och glädje 🙂 <3Tack fina du vad glad jag blir och ska hälsa det till tjejerna! Stor kram på dig <3

   idawarg 2014-10-13 21:33:57
   Svara
 • Hej! Vi på ActiveFitness vill hjälpa dig att lyckas bygga den starkaste versionen av dig själv! Bloggen specificerar sig alltså på fitness, hälsa och kost och ger tips på övningar vi själva utför dagligen! Kika in på vår blogg för mer info eller om du har frågor! Vi besvarar dem mer än gärna 🙂

  Active Fitness 2014-10-13 20:56:52 http://nattstad.se/activefitness
  Svara
 • Hej Ida! Jag har en fråga som jag hoppas du kan svara på!
  Jag har precis kommit igång med träningen och det känns super kul och jag är så motiverad, men efter ca 15 minuter på löpbandet eller när jag tränar ben/rumpa så får jag en brännande känsla under fötterna som inte ger med sig. Det kan hålla i sig resten av kvällen och ibland till och med dagen efter. Har du hört talas om detta och vad gör jag för fel? Kan det vara så att jag behöver ett par andra typ av skor, en annan sula i eller vad kan det bero på? Är super tacksam för svar då detta är det enda som hindrar min träning just nu! Kram!

  Rebecca 2014-10-13 20:34:03
  Svara
  • Svar på Rebeccas kommentar.

   Hej fina du! Jag är inte säker på vad der kan vara. Tycker du ska kolla med en sjukgymnast eller naprapat som kan kolla vad det kan vara. Det kan vara skorna. Lycka till Kram Ida

   idawarg 2014-10-13 20:57:46
   Svara
 • hur lång tid tog detta pass? 🙂

  saga 2014-10-13 19:58:02 http://sgeorgsson.blogg.se/
  Svara
 • Vad härligt det ser ut & jag längtar tills min förkylning går över så jag kan börja träna igen. Ha en fortsatt trevlig kväll!
  Mvh http://starby.devote.se

  Anette Starby 2014-10-13 18:55:36 http://starby.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!