BÄSTA TIPSET ATT HÅLLA MOTIVATIONEN UPPE

20140729-095527-35727861.jpg20140729-095526-35726636.jpg20140729-095528-35728945.jpg20140729-095530-35730081.jpg

My clothes: Puma loose top – HERE // Puma tights – HERE // Puma Shoes – HERE

Igår var jag på gymmet och körde ett pass tillsammans med Alexandra. Vi båda var trötta och helt matta och inte alls sugna på att träna. Kan det bero på detta konstiga vädret? I alla fall så bestämde vi motvilligt att köra ben, ahh! Det var tungt men vi pushade varandra igenom hela passet och hade inte Alexandra varit där så hade jag definitivt fuskat 😀 Haha. SÅ återigen till er som tappar motivationen ibland… skaffa en träningskompis! Jag vaknade imorse av att rumpan värkte vilket är en underbar känsla efter att ha kört ben! Så här såg mitt pass ut (Vi körde samma övningar men lite olika vikter och reps) …

Yesterday I was at the gym with Alexandra. We both were so tired and not eager to train. Could it be this weird weather? Anyway we decided to give our legs and butt a real workout. It was hard and if I not had Alexndra with me I definitely had cheated! 🙂 Thats why it´s so good to have a workout buddy if you find it hard to keep motivated. My butt this morning were so sore and it feels amazing! 😀 haha. Here is yesterdays workout…

10 squats with barbell 20-40kg X 3

6 squats with barbell 40kg X 2

10/leg lunges smith 50kg X 3

15 side walk rubber band X 3

10 Hip Extension 50kg X 3

10/side one leg leg press 50kg + 10 leg press both leg X 1

10 leg extensions 30kg X 3

”Wargens Buttkiller” X 3

I squatsen körde inte jag så tungt då jag fortfarande fokuserar på att hitta rätt teknik och kontakt. De sista 2 seten kände jag att jag hittade det. SÅ nice! Bara att fortsätta jobba! Nu blir det långprommis med Alexandra och Fanny! Mys! // I didn´t put so much weight on the squats because I´m still working on my technique and to find contact with my butt. The last 2 sets I felt it and it was so nice! Just to keep on working!

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Har reductil kö10 15 20 mg
  [email protected]
  Maila för priser

  [email protected] 2016-04-17 14:09:54
  Svara
 • märke Abbott Land England pris 28 st sorry fel i första annonsen

  Anonym 2014-12-04 23:26:42
  Svara
 • Bli smal till sommaren!
  säljer Reductil 15 mg
  märke Abbott Land England pris 20 st
  750 kr. 56 st 1300 kr. 28 st per förpackning ligger dom
  Vid större antal bättre pris.. [email protected]
  tar en dag skicka inom sverige. betalnings metod swish bankinsättning

  Anonym 2014-12-04 23:25:28
  Svara
 • Epharmacy erbjuder efedrin och reductil för viktnedgång.

  www.epharmacy.se

  ePharmacy – det självklara valet!

  sandra 2014-08-20 03:55:14
  Svara
 • räknar du stången med?

  isabelle 2014-07-31 19:37:54
  Svara
 • Vill så gärna också ha en träningskompis.. Någon som känner likadant? Isf hojta;)
  Grymt benpass Ida, du är såå bäst!

  Malin 2014-07-30 14:04:59
  Svara
 • Vi motiverar och peppar varandra – WEwellness! www.wewellness.spotlife.se Go you!!

  wewellness 2014-07-30 12:19:40 http://wewellness.spotlife.se/
  Svara
 • Hej Ida! Jag är nyfiken på dina åsikter om Body pump och liknande träningsformer. Min tanke är att det är för många repetitioner och för lätta vikter för att det ska vara effektivt (om man inte har som mål att öva upp sin mjölksyreuthållighet förstås). Vad säger du? Är Body pump slöseri med tid om man vill både vill bygga muskler och tona och tighta till kroppen? Vore kul att få din syn på detta! Mvh Christine

  Christine 2014-07-29 22:45:42
  Svara
 • Hej Ida! Jag ska på utbytesår till USA det här året och jag är orolig över hur min kost och träning kommer påverkas av det… Donken, take-away mat, mindre vardagsmotion mm så att jag kommer gå upp och kanske tom tappa motivationen till att träna. Jag vill verkligen undvika det eftersom jag är nöjd och mår bra av mina träningsrutiner och matvanor här i Sverige. Det känns som att deras vanor och mina kommer krocka och att det kommer bli svårt att inte dras med i deras. Kan såklart träna ensam, men just kosten jag är mest orolig över. Gillar du att äta på typ donken hehe, glass, chips eller hur gör du om du blir meddragen till matställen dit du inte vill gå? Vet du hur deras utbud av nyttig mat ser ut eller hur ska jag göra för att inte gå upp i vikt i USA? Svår fråga men tacksam för svar bästa du!<3

  Frida 2014-07-29 22:34:00
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   hej fina du! Det beror på vart i USA du ska bo. Är du i LA så går det typ inte att äta ohälsosamt då allt där är nyttigt typ 😀 haha underbart! NYC har också ett bra utbud på nyttig mat. Ute på landet där emot är det värre men jag är säker på att det går att välja bra matvaror i mataffärerna vart du än åker. Att vardagsmotionera är viktigt och att undvika äta för mycket socker, halvfabrikat och snabba kolhydrater såklart.

   Jag gillar absolut inte donken och har aldrig gjort det. Jag kommer ihåg när jag var liten och mamma och pappa försökte få mig att äta happy meal, det gick inte! Jag hade jättefobi för kött och speciellt kött med dålig kvalité när jag var liten så det gick inte att få i mig. haha. Jag är ganska bestämd av mig så om mina vänner går till ett ställe jag vet inte har det jag vill äta går jag själv till ett annat ställe och köper med mig eller äter snabbt det jag vill ha. Sedan har jag alltid med mig saker att äte i min väska om jag är ute och reser som proteinpulver, frukt, raw bars, nötter mm. Det är ett bra tips om du hamnar i en sådan situation. Sedan om du vill äta någon gång och tycker att det är gott så vad fan, det spelar ingen roll men flera gånger i veckan kan absolut påverka dina resultat. Hoppas du fick lite hjälp och ha det grymt i USA 🙂 Kramis

   idawarg 2014-07-30 10:34:46
   Svara
 • Hej!! Blir brösten mindre om man tränar mycket? (Löpning och styrketräning) finns det något att göra så det inte blir så isåfall?

  Anonym 2014-07-29 16:17:34
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Hej! De kan bli men behöver inte. Bröst är fett och går man ner i fettprocent så försvinner ju fett från brösten också. Går inte att undvika tyvärr 🙂

   idawarg 2014-07-29 17:48:15
   Svara
 • måste också få en PW/löpkompis tror jag. Men tror du det är viktigt att man är på samma nivå när man tränar ihop? Visst, när det gäller löpning och så är det ju viktigt men styrka!? kan man få ut något av att träna med någon som är starkare/svagare?
  Vore kul om du svarade! / www.isabyl.blogg.se

  ISA 2014-07-29 15:32:28 http://isabyl.blogg.se
  Svara
  • Svar på ISAs kommentar.

   Hej! a det är viktigt och väldigt mycket roligare med en kompis att träna med 🙂 Det kan vara lättare om man är på samma nivå men ofta väldigt lärorikt om man är på olika. Som igår så är Alexandra tex mycket starkas i squats än vad jag är och lyfter mer där medan jag kan lyfte tyngre i utfall. Hur kommer det sig och vad är det som gör att det blir så? Sådana saker kan man fundera, kolla och hjälpa varandra med för alla har sina starka och svaga sidor 🙂 Så att träna med någon som är oik en själv är ofta väldigt lärorikt 🙂 Kramis

   idawarg 2014-07-29 17:51:01
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!