DET HÄR PRODUKTERNA FINNS ALLTID HEMMA I MITT KÖK

svar på kommentar

Hej Ida!
Jag vill verkligen äta bättre och tänkte därför börja ”ta efter” dig. Skulle du kunna tänka dig att skriva en lista på vad du anser är bra mat att ha hemma för att kunna leva hälsosamt och gärna även gluten- och laktosfritt. Jag vet att du använder dig av annan mjölk än den vanliga, annat mjöl osv. Även vad du rekommenderar från Holistic hade jag varit tacksam för! Hoppas detta inte var för mycket begärt. Hade verkligen varit jätte tacksam om du kunde ge mig tips gällande ingredienser och recept. Tack för en super blogg, du är verkligen så inspirerande. Kram

SVAR: Hej fina du och tack snälla. Här kommer ett inlägg med produkter och råvaror som alltid finns hemma hos mig…

I min frys: Ekologisk torskfilé, lax, kyckling, olika bär, hemmabakat glutenfritt bröd, Acaí från Macacos, wook grönsaker, fryst banan. 

I min kyl: Ekologiska ägg, Björksav, Babyspenat, gurka, morötter, tomat, rödbetor, getost, babyspenat, Havreyoghurt, havremjölk, mandelmjölk, kokosmjölk, havregrädde, havre crème fraiche, groddar, cashewsmör, kokosvatten.

I mitt skafferi: Glutenfria havregryn, solrosfrön, pumpakärnor, Raw Bites, kakao, dadlar, naturella riskakor, risnudlar, råris, krossade tomater, naturell kokosmjölk, äpplen, bananer.

Kosttillskott som alltid finns hemma: Inflamino, Risprotein, Kokosolja, Mineraldroppar, Lactovitalis, Björksav, Aloevera, Mullbär, Cashewnötter, Chiafrön, Gojibär, Reds, Supervitalis, Cellenzym.

TRYCK PÅ PRODUKTERNA FÖR ATT KOMMA DIT NI KAN BESTÄLLA.

Det här är bara lite av vad som ALLTID finns hemma hos mig och oftast finns det mer saker. Har jag dessa saker hemma så finns det alltid något bra som kan stilla min hunger. Jag vet att många undrar om mina produkter från Holistic och så kommer göra ett separat inlägg om hur och varför jag använder dem. Håll utkik 🙂

English: Use google translate.

iminkyl

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej, jag funderar lite och har sett att du fortfarande inte tycker att du är helt 100 i magen. Du vet väl om att som glutenintolerant kan man inte äta havre, utan enbart 100% ren havre. Därför kan inte jag som glutenintolerant inte dricka havremjölk.. Bara ett tips!
  Prova verkligen att ta bort ALLT som innehåller gluten under en period (då menar jag verkligen allt som kan innehålla gluten, tex soja, vissa kryddor, inte använda samma brödrost som ”vanligt bröd” rostas i etc.) Jag fick min allergi konstaterad för 1 år sen och för att tarmluddet ska kunna återhämta sig kan man INTE äta något som innehåller gluten. Minsta lilla brödsmula förstör..

  Du har en Grym och inspirerande blogg! Fortsätt med det du gör, för det gör du väldigt bra.

  Kram

  Sofie 2014-07-30 22:43:54
  Svara
 • Hej! Jag förstår att björksav kommer från björkar. Men vad är det egentligen och vad använder du det till? Typ 🙂 Kram

  Josefine 2014-07-23 13:13:04
  Svara
 • Ida! Våra skafferit ser nästan identiska ut måste jag säga, kul. Jag la om min kost för 1,5 år sedan för att bli kvitt mina magbesvär (crohns sjukdom). Idag mår jag bra och är så gott som symtomfri bortsett från att magen kan bli hård och svullen ibland. Men till saken, jag ser att du äter getost. Är det okej proteiner i den jämfört med ost från ko alltså? För jag antar att du också betraktar dig som mjölkproteinallergiker i och med hur du äter i övrigt. Skulle vara så tacksam för svar på detta då ost är något jag saknar i min kost.

  Kram och tack för en bra blogg!

  Sara 2014-07-22 15:57:29
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Vad kul att höra! Om jag ska vara ärlig så är jag lite känslig mot både get och fårost också då de innehåller lite laktos så äer jag för mycket kan jag få problem. Men för mig är ost på get och får lättare att bryta ner och tillsammans med Cellenzym (tar 2 innan jag äter) så funkar det kalas. Enzymerna hjälper till nedbrytningen. Du hittar cellenzym att köpa här –> http://www.vitamera.se/ref/idawarg/cellenzym-360-kapslar-170.html#

   Kramis Ida

   idawarg 2014-07-23 09:53:09
   Svara
 • Var köper du ditt cashewsmör? 🙂

  Amanda 2014-07-22 10:13:38
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   I mataffären eller hälsokosten. Ibland gör jag även eget med Holistics cashewnötter. Mixxar dem tillsammans med lite olja länge tills det blir ett smör :)du hittar nötterna här –>http://www.vitamera.se/ref/idawarg/cashew-168.html#

   idawarg 2014-07-23 09:50:01
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!