GÅRDAGENS HÄRLIGA BEN & RUMPTRÄNING

Igår var jag och körde ett riktigt härligt och köttigt benpass med Alexandra och hennes 2 härliga tjejkompisar Mimmi och Victoria. Tränade teknik på marklyft då jag faktiskt inte gjort så mycket marklyft innan. Har dragit mig för att lägga in de i mina benpass då jag känner mer i ryggen eftersom den alltid varit svagare så har inte kunnat köra så tungt. Men nu efter all ryggträning är det dags att föra in marklyft även i benträningen.

Yesterday I did a wonderful and heavy leg/butt workout at the gym. Traind on the technique in dedlifts. I never put delfts in my leg workouts because I feel more in the back then the legs. It´s because my back always been so weak but after 6 moth of back strength I can put more weights on the dead lifts and finally I feel connection with my butt. Yeeey!

Här är gårdagens pass. // Yesterdays workout.

Deadlifts 10 rep 40-50kg X 4

Straight deadlifts 10 rep 50kg x 3

Lunges smith 10 rep/leg 50kg X 4

Superset: 10 Leg curl 25kg + 15 leg extensions 25kg X 3

Triset: 10 back kick 25kg + 10/leg leg press (one leg) 40kg + 10 leg press (both leg) 40kg X 3

.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • tänkte helt enkelt fråga vad du tycker om förbränningspiller? vet att många ”insatta” bloggare dissar detta. då det sägs vara ”onaturligt”. men i de flesta förbränningspiller är det helt naturliga ingridienser. några tips?!

  Förbränningspiller Funkade för mig, jag märkte mycket skillnad, förlorade lite mer fett etc gentemot när jag inte använde dom.
  Har testat någon produkt med gul/svart burk. Funkade inget vidare, men lite.
  Dock testade jag thermacut i ca 3 månader och de funkade då fan bra.
  Så tror det är olika vad kroppen fungerar bäst med också. Men du lär se resultat relativt fort med dom.

  Lägger till Länk till dessa då de blir massa liv annars:
  http://track.thermacuts.pl/product/ThermaCuts/?pid=115&uid=2133

  Smile 2014-03-11 21:07:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Jättemycket bra tips =) Men hur gör du back kick?
  Emma

  Emma Blomberg 2014-03-05 23:13:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag försöker undvika mjölkprodukter så mycket jag bara kan för att min kropp mår bra av det men jag har lite svårt att hitta ett bra alternativ till yoghurt i matbutikerna. Tänkte höra om du hade något bra tips på något yoghurt liknande? Tycker du man ska köra laktosfritt eller testa något annat som havregurt?
  Thanks för en grym blogg!

  Emma Henriksson 2014-03-05 12:23:00
  Svara
 • Kan inte du lägga upp bilder på övningarna du kör? Kanske inte går alltid men någon gång ibland 🙂

  Hanna 2014-03-05 11:15:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har verkligen försökt att lära mig att äta gröt, men det går verkligen inte. Jag får kväljningar varje gång och det går inte ner. Det slutar alltid med att jag tar en skål med youghurt istället. Har du några bra tips på bra och nyttiga frukostar?
  Tack för en jätte inspirerande blogg!

  Felicia

  Felicia 2014-03-05 10:13:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!