GLÖM INTE…

Igår hade jag en välbehövlig vilodag så idag känns kroppen på G igen och ikväll blir det Pole Dance för hela slanten. Vilodagar är så viktigt om man tränar mycket för det är då kroppen bygger upp muskler och återhämtar sig efter all nedbrytning av kroppen som sker under träning, så glöm inte vila vänner!

Yesterday was resting day and because of that my body feels so good today. If you train alot do not forget to have resting days, they are so important! During resting days the body recovers and build up muscles again, so don´t forget to rest!

Sedan så vill jag också påminna om att rösta på mig i årts FINEST AWARDS. Såg att man kan rösta en gång om dagen så orkar/vill ni så skulle jag bli sååå glad om ni gick in och röstade på mig!

TACK

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Spring inte! Jag har haft benhinneinflammation i snart 4 veckor eftersom att jag fortsatte trots att jag hade ont. Bättre att vila ett par dagar till att det känns bättre

  Arw 2014-02-28 07:56:00
  Svara
 • Hej Ida! Jag har röstat på dig såklart! 🙂
  Undrar om du kan svara på en fråga? Och det är om man ska äta full fat eller diet/light produkter.. (Mitt mål är att vara nyttig, gå ner lite i vikt, börjat träna, m.m.) Ska man undvika light produkter för att man inte blir lika mätt eller nått sånt? Men om man t.ex vill unna sig en coca cola så är det väl bättre med coke light för det är utan socker? Fast med creme fraish, keso, m.m., är det bra med light då eller inte? Tacksam för svar! 🙂

  Amanda 2014-02-27 16:38:00
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Tack fina 🙂 <3 Light produkter är oftast mer behandlade och därför tycker jag man ska hålla sig till fullfeta produkter då de oftast är mer naturella. Så naturellt som möjligt är alltid bäst. Coola så är det i stort sett lika mycket skit i båda så då kan man ta en light så man slipper allt socker och i mejeri skulle jag absolut ta original. Kram Ida

   idawarg 2014-02-27 16:42:00
   Svara
 • hej ida! Jag tänkte börja stretcha varje dag för skulle gärna vilja bli vigare och helst av allt gå ner i splitt eller spagat. Jag stretchade ungeför 20-25 minuter idag och sist av allt försökte jag mäta hur långt kvar jag hade i splitt och jag hade minst 40 centimeter kvar. I spagat får jag inte ens ut båda benen rakt. Känner mig väldigt ovig och jag var mycket sämre än jag trodde så har du några tips till mig? Jag vill alltså bli vigare och helst kunna gå ner i splitt så snabbt som möjligt

  mathilda 2014-02-27 15:37:00
  Svara
  • Svar på mathildas kommentar.

   Hej tjejen! För att bli vig krävs en regelbunden stretch och gärna varje dag. Du hittar stretchingvideos på min youtubekanal http://youtube.com/idasfitness Kram Ida

   idawarg 2014-02-27 16:39:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!