TRÄNINGSPASS FÖR BEN OCH RUMPA

Igår gick jag till gymmet och körde ett benpass. Har saknat benpressen när jag varit borta så det var ett självklart val. Tyvärr har jag fått lite ont på ena sidan av ett knä så fick avbryta i mina utfall. Måste besöka min kiropraktor så han får kolla på det.

Gårdagens pass:

10 min cross trainer uppvärmning

10rep/ben x 3 enbens press 80kg

10 x 3 benpress båda ben 185kg

Utfallsgång 50rep 24kg

Enbensknäböj 10/ben x 3

”Wargens buttkiller” x 3

English: Yesterday I did a leg workout at the gym. 

10 min cross trainer warm up

10rep/leg x 3 one leg press 80kg

10 x 3 leg press both legs 185kg

lunges 50rep 24kg

One leg squat 10rep/leg x 3

”Wargens buttkiller” x 3

.

Bilder från gårdagens träning. // Pics from yesterdays workout.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Innan jag skadade ryggen klarade jag av mitt mål på 120kg i benpress. Nu är jag tillbaka på 30 kg 🙁 men det är bara att försiktigt jobba upp sig och lyssna på kroppen!

  Kiri Korvenoja 2014-02-18 07:51:00
  Svara
 • jag blev väldigt intresserad av din ”but-killer” hur ser den övningen ut?

  emelie 2014-02-17 22:38:00
  Svara
 • Hej! Jag har försökt att börja springa enligt din utmaning här på bloggen, men jag fick jätteont i knät efter två gånger och då vilade jag från att springa i tre veckor och skulle testa idag igen men fick ont efter en stund. Det är jätte tråkigt för jag vill verkligen kunna springa. Det gör ont lixom mitt i knät. Min fråga är vart jag ska vända mig för att få hjälp med detta, naprapat/kiropraktor/sjukgymnast/läkare? Skulle verkligen uppskatta ett svar. Kram!

  Cattis 2014-02-17 19:21:00
  Svara
  • Svar på Cattiss kommentar.

   jag skulle vända mig både till en naprapat och sjukgymnast som kan kolla på det. Gör det med en gång så kan de hjälpa dig och ge dig övbingar som stärker upp, Lycka till kram Ida

   idawarg 2014-02-18 13:58:00
   Svara
 • Hej!
  Gillar din blogg och får mycket inspiration. Tänkte fråga den där triceps övningen du visa lite längre ner med Sara Montazami, är det meningen att man ska få träningsvärk i rumpan också? har nämligen fått det eller gör jag helt fel? hoppas du hinner svara 🙂 kram

  Alexandra 2014-02-17 18:02:00
  Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Hej! Nej det är inte meningen men om du har spänt upp rumpan hårt hela tiden kan det absolut vara möjligt. Försök slappna av lite mer i rumpan och se till att böja armarna ordentligt så det tar i baksida arnm (triceps). Kram Ida

   idawarg 2014-02-18 13:59:00
   Svara
 • Hej Ida
  Jag undrar om du har någon riktig bra övning för att träna hela magen?
  Det finns ju övningar för musklerna på sidan av magen, men vad finns det för bra övning/övningar som tränar hela magen?
  Och även den nedre delen av magen?
  Tacksam för svar.
  Har letat på internet men kan inte hitta något direkt bra.

  A 2014-02-17 17:42:00
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   Vanliga crunches är grymma och en av mina favoriter är crunch på bosuboll (halvboll) då man går från svank till ett ”juck” 🙂 Ska försöka filma in denna övning till min youtubekanal framöver 🙂

   idawarg 2014-02-18 14:00:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!