NYTTIG LUNCH I SOLEN

 Så här ser mitt liv ut just nu. Inte helt fel va? Jag klagar inte. Lunch i solen och snart dags att dra iväg på eftermiddagsäventyr med brudarna. Wihoo.

Till lunch blev set ungnsomelett med oliver, paprika, purjolök och getost tillsammans med en rödbetssallad och skivad melon. MUMS!

English: This is how my life looks like right now. Lunch in the sun and a tasty lunch. Omelett with paprika, goat cheese, olives and a beet salad with sliced melon. YUMMIE!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Åh det ser ju underbart ut! Lite värme skulle sitta fint 😀 Förstår att du gillar ditt jobb haha ^^

    punkprinsessan.tumblr.com 2014-02-08 23:12:00
    Svara
  • Vad tycker du om celsius? Rekommenderar du det?:)

    Kram!

    Viola 2014-02-08 22:34:00
    Svara
  • Såå gott det såg ut!

    jjennaa.blogg.se 2014-02-08 21:38:00
    Svara
  • Är råris och framförallt potatis bannat från dessa hälsodagar? Undrar rent generellt jag äter ris en gång i månaden medan jag äter potatis betydligt oftare . Tycker dock att jag ser hos dig och andra bloggare att man sällan eller aldrig äter potatis. Är det så dåligt alternativ?

    Arw 2014-02-08 15:07:00
    Svara
    • Svar på Arws kommentar.

      Potatis är bra för att det är glutenfritt, men jag själv tycker inte potatis är så got och varm potatis har ett ganska högt GI om man är känslig för snabba kolhydrater. Kokar du potatisen och kyler den så har den ett läge GI och bättre. Jag äter mer än gärna både rå ris, rotfrukter, quinoa, sötpotatis mm och är inte alls rädd för kolhydrater då jag inte ska gå ner i vikt och inte har något besvär med sötsug.

      idawarg 2014-02-08 19:31:00
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!