GRYMT TIPS TILL LÖPRUNDAN

Ser ni att det är samma jacka?!

.

Den ena bilden är tagen utan blixt och den andra bilden är tagen med blixt. SÅ COOLT! Pumas nya ”reflexjacka” kommer stå på min önskelista! Varför ha en ful reflexväst under promenaden/löprundan när man kan ha den här snygga jackan?

Det är från vårkollektionen 2014 så kommer ut i butik i början av nästa år. Finns också supersnygga shorts till. Jag längtar! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Såg skitcool ut!!

    Pocahontas.forme.se 2013-11-22 20:42:00
    Svara
  • Hej Ida! Först vill jag säga att din blogg är sjuk inspirerande, jag är nästintill beroende av den! Sen har jag en fråga. Jag är ungefär 15 kilos överviktig. Mamma säger att det är möjligt att bli av med iallfall 12 utav dom kilona innan jul. Vilket jag så hemskt gärna skulle vilja. Jag skulle vilja bli av med alla dessa 15 till nyår då det är min första nyår utan föräldrarna. Nyss fyllt 18 och mina föräldrar har vart ganska stränga när det kommer till det mesta. Så därför önskar jag ditt expertråd. Är det möjligt att förlora 12 kilo till jul och 15 till nyår? Om. Hur ska jag bära mig åt? Har du några bra råd? Jag är vegetarian och i övergångsläge till vegan. Jag vet att du är sjukt upptagen men det skulle verkligen betyda så extremt mycket för mig om jag kunde få lite tips. Och veta om det är möjligt.

    Tack på förhand. Puss och Kram!
    / Oskuldsfull 18 åring som längtar efter att känna sig vacker.

    Sara 2013-11-21 17:04:00
    Svara
  • Och skorna i bakgrunden set det ut som också!
    http://vickiso.com

    Vicki 2013-11-21 16:10:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!