MYSMIDDAG MED KEELA

God Morgon vänner! Redan torsdag idag, vad hände?! Veckorna bara flyger förbi och snart kommer en väldigt efterlängtad flytt (senast på måndag YEEEY). Ni förstår inte hur skabbigt jag bor just nu! Alla mina vänner som jag berättat om andrahandslägenheten för har trott att jag överdriver men sedan när de fått se en film på lägenheten så tycker de att det är värre än min förklaring 😀 haha. kanske även visar er filmen… om jag vågar?! 😀

Igår efter jobbet så var jag och tränade för att sedan möta upp Keela för att äta middag och prata massa olika saker. När man har vänner som är väldigt begåvade på saker så är det perfekt att byta tjänster. Keela hjälper nämligen mig med Photoshop och igår gick vi igenom inställningarna på systemkameran. Ja herregud det var mycket att hålla koll på och vi ska ta en riktigt fotokursdag framöver.

Många kanske ser ner på yrket som bloggare men faktiskt så tar det så mycket tid och man behöver många talanger för att vara en bra bloggare!

Keela och jag igår.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh vilken restaurang är det? 🙂

    hanna 2013-11-14 18:16:00
    Svara
  • Hej Ida, tack för den bästa träningsbloggen <3
    har en fråga, ja har börjat äta aminosyror lite innan/under jag tränar. Jag har märkt stor skillnad på prestationen när ja gör detta, kan helt enkelt sätta nya rekord…men vet inte om detta bara är placebo men känner mig mycket mer energirik. Det jag ville fråga är, är det farligt att äta aminosyror, vad gör de egentligen med kroppen?(naturligt)? och det står på paketen att man absolut inte ska överdosera och så vidare, verkar som det inte är så ¨ofarligt¨ ändå? Vore tacksam om du har en second opinion för MM SPORTS vill ju bara sälja sina produkter. Vill tillägga att ja äter BCAA.
    kram! 😀

    cajsa 2013-11-14 09:15:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!