INSPIRERANDE RAW FOOD LUNCH

Det är så roligt när man träffar människor som har samma tankar och synsätt på hälsa som en själv har. Lunchade idag med Filippa som är en sådan person. Tiden bara rann iväg medan vi pratade och käkade en underbart god Raw Food Sallad. Skulle lätt kunna sitta en hel dag med Filippa och bara prata livet, kost och häsla, men tyvärr så var jag tvungen att springa tillbaka till jobbet.

1. Fina Filippa. // 2. Me. // 3. Min fantastiska sallad. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Jag har en fråga om något som länge varit oklart för mig. Jag vill gå ner i vikt och har förstått att jag ska ligga på ett kaloriunderskott, men sen när folk nämner viloförbränningen så blir jag förvirrad.
    Min viloförbränning är uträknad till 1500kcal/dygn. Så utan min träning och bara med vardagsmotionen, är det då vad jag förbränner på en dag?

    Förvirrade Emma 2013-11-14 05:30:00
    Svara
  • De där sesambollarna ser grymt spännande ut! Vi har ett raw food-café här i stan men har fortfarande aldrig besökt det. Borde ändra på det känner jag!

    http://fultraning.blogg.se

    fultraning.blogg.se 2013-11-13 23:30:00
    Svara
  • Hej Ida!
    Ett av mina nyårslöften var att kunna gå ner i split och spagat. Jag stretchade väldigt mycket i början men en gång i vintras så tryckte jag lite för mycket i spliten så sträckte ena insidan av låret. Jag blev helt darrig i benet och kunde knappt gå, kändes även dagen efter. Men jag trodde att det skulle gå över men sträckningen sitter ännu kvar och det har drabbat mig från att stretcha just där, vilket leder till att jag inte kan stretcha spliten. 🙁
    Min vän som dansar discodans säger att man ska stretcha som vanligt där, så går det över. Men det känns som jag borde göra det värre för jag har testat att stretcha där men det gör bara jätteont ju! Vet verkligen inte vad jag ska göra, borde jag söka hjälp eller finns det något annat tips du har? Vill verkligen kunna stretcha split och spagat.

    jjennaa.blogg.se 2013-11-13 20:47:00
    Svara
  • Hur får man motivation till att träna? Har du några bra tips? 🙂
    http://vickiso.com

    Vicki 2013-11-13 20:30:00
    Svara
  • Det där ser vansinnigt gott och trevligt ut! Gå gärna in och läs, www.petrick.spotlife.se

    Olivia och Maja 2013-11-13 19:54:00
    Svara
  • rawfood är så otroligt gott verkligen! ja prova på det för första gången p rawfoodbaren i göteborg, och det var så otroligt bra och gott! en fullpott helt klart! 😀

    //paulinasuonvieri.blogg.se

    paulina suonvieri 2013-11-13 18:30:00
    Svara
  • Åh vart är det där någonstans? 🙂

    Hanna 2013-11-13 17:40:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!