JAG BEHÖVER MIN ZONTERAPI

 Igår var jag hos min Zonterapeut Jeanette på Syakuten. Jag är så glad för att jag träffat denna kloka kvinna då det är hon som väglett mig in på rätt spår mot en bättre hälsa. För snart 1 år sedan sökte jag hjälp hos Jeanette i hopp om att hon kunde hjälpa mig med min krångliga mage. Mina magproblem började påverka mitt sociala liv och på kvällen så kunde jag inte se mina tår om jag kikade ner för det var en svullen mage ivägen.

Jag var livrädd för att höra att jag skulle behöva sluta med mjölkprodukter då det var det bästa jag visste och käkade det till frukost, lunch och middag. Efter första behandlingen så sa Jeanette det jag inte ville höra, ”Ida du måste sluta med mjölk och gluten”. Hon bad mig utesluta dessa 2 produkter helt under minst 3 månader. Från den dagen i slutet av november förra året så har jag käkat helt glutenfritt och nästan helt komjölksfritt och jag ångrar inte en sekund.

Har också gått på regelbundna behandlingar hos Jeanette och det är det bästa jag vet. Så avstressande och man känner sig så lugn och harmonisk. Jag behöver helt enkelt min dos av Zonterapi.

Någon av er som testat Zonterapi?

Igår fick jag även lite vägledning och det kändes som att korten inte kunde bli mer klockrent lagda. 

Om någon av er är intresserade av att testa Zonterapi så kan jag varmt rekommendera Jeanette. Ni når henne här –> 08 – 612 79 20 eller här –> [email protected] och mer info HÄR.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • hej Maria och atck för din kommentar! Svarar på den i ett inlägg 🙂 Kram Ida

  idawarg 2013-11-07 21:53:00
  Svara
 • Andra gången jag läser din blogg.. du har en PT utbildning, fine. Men snälla, inbilla inte folk något med dina ”kostråd”. Folk med hälsoproblem, allergier och så har förmodligen redan fått dessa tips från sina läkare.

  My 2013-11-02 14:17:00
  Svara
 • Hej! När du säger att du plockat bort mjölkprodukter fastän du älskar dem, så undrar jag om du inte ersatt dem med laktosfria alternativ. Som laktosfri mjölk, smör, yogurt? Eller är de produkterna inte heller bra för hälsan? Mvh

  Andrea 2013-10-30 20:01:00
  Svara
  • Svar på Andreas kommentar.

   Jag älskade dem eller snarare så var jag beroende av mjölksockret. Laktosfria produkter är som vanlig mjölk fast de har tillsatt enzymen laktas så en mjölkfri mjölk som tex rismjölk eller mandelmjölk är ett hälsosammare alternativ. Kram Ida

   idawarg 2013-10-30 22:05:00
   Svara
 • Det är intressant det du säger om mjölk och gluten. Dock är jag fortfarande kluven. Vad säger du om oss som inte alls har märkbara symptom då? Jag själv upplever inte att jag får uppsvälld mage och känner inte alls att jag tar skada av gluten och mjölk. Jag dricker kanske något glas mjölk om dagen, ganska ofta yoghurt till frukost, 3 dagar i veckan pasta, inga problem för mig! Så förstår inte riktigt vf det skulle vara något problem? Låter ju bara som att de låter rimligt för er som är känsliga eller helt enkelt inte tål laktos och gluten.

  Isabelle Björklund 2013-10-30 11:34:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!