SÅ SKA DU INTE TRÄNA RYGG

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Varför ska man inte träna så? Fattar inte…

  Kristin 2013-10-28 16:02:00
  Svara
 • Hej Ida! Jag är en tjej på 19 år, 175 cm och ca 80 kg. För att göra en lång historia kort så är min absolut största dröm att bli dansare. Jag har ca 3-4 olika dansklasser per kväll sön-tors. Jag skulle inte säga att jag är tjock för är väldigt stark och har bra fysik, men jag tillhör en av de dansarna som är lite större och bastanta. Har fått höra att jag borde göra nåt åt min vikt om jag vill lyckas med dansen..Jag vill verkligen ha den där vältränade dansarkroppen på¨utisdan också, eftersom jag vill komma in på någon yrkesutbildning till hösten och tyvärr så når jag inte upp till det typiska kropps ”idealet” . Skulle verkligen behöva din hjälp på vad jag kan komplettera dansen med för slags träning för att kunna utvecklas så mycket som möjligt som dansare, men även exempel på vad jag kan äta för att gå ner i vikt och samtidigt kunna vara pigg och orka dansa?! Tror du tex att 16:8 dieten/fastan skulle kunna funka för mig?
  Fattar om det är svårt för dig att svara på detta bara såhär kanske men du kändes klockren iochmed att du själv är dansare och har koll på vad som krävs osv. Vill det här sååå gärna!
  Skulle bli jätteglad om du kunde svara, tack på förhand!

  MVH

  Josefine

  Josefine 2013-10-27 16:27:00
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Frågan är inte vad du ska göra för att platsa innanför ramarna, frågan är varför samhället ständigt strävar efter att alla ska se likadana ut? Ja, jag tränar och ja, jag äter hyfsat nyttigt men jag blir så jävla förbannad rent ut sagt på hur skönhetsidealen ser ut. Förstår ditt dilemma om du inte kan följa dina drömmar, men borde vi inte göra något åt det här snart flickor?

   Jorunn Lavonius 2013-10-28 08:15:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!