DET HÄR RÄDDADE GÅRDAGES FOTOGRAFERING

Igår var jag och fotade bilder till det nya gymmet jag har börjat jobba på. Känns så kul att ha hamnat på ett ställe där jag är omringad med så mycket kunskap. Kommer berätta mer om det snart.

Hade inte riktigt hunnit förbereda mig på fotografering då mitt hår var skitigt, benen var håriga och kroppen genomskilnigt vit. För att sammanfatta det så kände jag inte att jag var på mitt livs topp 😀 haha. I dessa situationer så känns det bra att skönhetsprodukter finns! Det blev långbyxor som dolde håret på benen, torrshampo i håret och St Tropez nya Instant tan Lotion som fixade brännan. Bara att smörja på så blir man brun direkt och sedan duschar man av det.

Var i alla fall superkul att plåta och ser fram emot att se resultatet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hejsan Ida!
    Jag har är en tjej som är ganska spinkig av mig och har en väldigt pojk lik kropp. Jag skulle gärna vilja träna min rumpa så att den får en fin form men jag vill inte träna den så att den blir mindre eftersom att den redan är väldigt liten. Om man tränar sin rumpa, blir den mindre då? Vad ska man göra för övningar så att man får en bra form på den? Jääättetacksam för svar! ha det gött 😉

    johanna 2013-10-24 23:37:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!