SPECIALDESIGNAT TRÄNINGSPROGRAM

 När jag var nere på utbildning på STAC förra veckan så lärde vi oss att screena igenom varandras kroppar och lägga upp träningsprogram utefter svagheter för att stärka upp kroppen för att undvika skador och prestera på topp.

Jag fick ett program upplagt av en annan av deltagarna som är specialdesignat efter mig med både styrka och stretch. Programmet ska utföras 3 gånger i veckan under 2 veckor och jag har tänkt att följa det strikt. Övningarna ser ganska löjliga ut i andras ögon men eftersom övningarna är till för att stärka upp mina absolut svagaste områden på kroppen så är det galet jobbigt för mig och jag får massa träningsvärk. UNDERBAR! 

Utförde mitt andra pass i fredags och idag kör jag pass 3/3 för denna vecka och jag är så taggad!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Kan du skriva mer om screening och ge exempel? 🙂

    Johanna 2013-10-20 23:59:00
    Svara
  • Du skrev en gång att du skulle lägga upp ditt löpträningsprogram, kommer det snart? 🙂

    hannali 2013-10-20 11:49:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!