NYTTIG BANANPANNKAKA – RECEPT

Skulle jag få välja endast en maträtt att äta resten av mitt liv så skulle bananpannkaka ligga väldigt bra till. Lätt att laga, proteinrikt och nyttigt – perfkekt att äta som frukost, mellis eller kvällsmat!

RECEPT

Jag brukar göra min pannkaka enkel då jag mosar 1 banan och blandar den med 2 ägg och steker i Kallpressad kokosolja – Hittar du HÄR.

Men det går att variera sin pannkaka in i oändligheten.

Det här kan du blanda i din bananpannkaka: En klick keso, en klick kvarg, lite getost, havregryn, proteinpulver, lakrispulver, vanlijpulver, kakao…

Det här kan du äta till din bananpannkaka: Ekologiskt jordnötssmör – Hittar du HÄR, mandelsmör, proteinfluff, varma bär, skivad frukt, osötad sylt, osötat äpplemos…

N´JOY!

English: One of the tastiest dishes I know is banan panncake. Easy to cook, protein-rich and healthy – It´s totally perfect! 🙂

RECIPE – Mix 1 mashed banan with 2 eggs and frie it in coconutoil. Serve with organic peanutbutter. YUMMIE!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Åååh min favoritfrukost! 🙂 Brukar göra en jättegod mandelsmörsås till! (mandelsmör, kokosolja och pyttelite vanilj) MUMS! Fin blogg du har! 🙂

  Malin 2013-09-15 12:06:00
  Svara
 • Något jag länge funderat över är om alla sorters kakao är hälsosamma? Finns det någon speciell sort man skall köra på? Vill ju inte starta ett sockersug jag just nu inte har:) kram

  Ida 2013-09-14 15:37:00
  Svara
 • Bananpannkaka är världens bästa grej! Jag har en banan, ett ägg, en äggvita, en matsked dinkelsikt, en nypa bakpulver och en klick kvarg i mina! Då håller de ihop och blir runda, fluffiga och fina! Sen steker jag i kokosolja och äter helst med jordnötssmör och varma bär.

  Julianna 2013-09-14 10:46:00
  Svara
 • när man gör squats, vad är skillnaden med att gå ner i 90 grader och göra ”ass to the grass”?

  amanda 2013-09-13 14:08:00
  Svara
  • Svar på amandas kommentar.

   Halva vägen = halva resultatet 😉 Nej men kan man gå hela vägen ner med rätt teknik tycker jag att det tar bättre i rumpan och vid 90 grader tar det mer i framsidalår för mig. Men det är individuellt.

   idawarg 2013-09-14 13:43:00
   Svara
 • I min har jag för två pannkakor: En banan, en äggvita, en msk kokosmjöl. en halv tsk bakpulver + smör för stekning. De håller ihop, blir fluffiga och väldigt mättande 🙂 Favorit tillbehören är keso och hallon + brukar strö över lite kokosflarn.

  Alexx 2013-09-13 11:06:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!