TRÄNINGSSUGEN OCH RESFEBER

God härlig morgon mina vänner! Sitter här vid frukostbordet och har myror i brallan och resfeber. För det första så har jag haft 2 välbehövliga vilodagar från träningen då det varit väldigt mycket jobb denna veckan. Förutom mitt heltidsjobb, bloggen och PT-klienter så har jag också haft så otroligt mycket beställningar på kostscheman, vilket är så roligt! Superkul att ni hör av er till mig men just nu är jag helt fullbokad några veckor fram och kommer ta emot nya beställningar i slutet av juli/början av augusti.

Sedan är jag också lite stressad/har resfeber inför min resa till USA. PÅ torsdag lyfter planet mot Los Angeles. HELT GALET! Ska bli så roligt! Är så taggad på att testa deras utbud av träning och kost. Jag kommer självklart blogga under hela resan och berätta allt om de olika träningsformerna och kosttrenderna. Har ni önskemål på träningformer eller kost ni vill att jag ska testa och recensera så hojta till? 🙂

Nu ska jag packa och fixa och sedan ladda för ett härligt träningspass! 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Tjena Ida och tack för en inspirerande blogg! Jag är glutenintolerant och vill gärna att du kollar in deras utbud så gott det går! Allt i från bröd till kladdkaka till pasta till fiberrika/nyttiga alternativ! Skulle vara underbart då jag själv ska till USA om ett år! Kram

  Lisa 2013-06-30 19:06:00
  Svara
 • Åh vad kul att du ska till los angeles!! Åker nämligen ned dit på måndag, har varit runt i USA två veckor nu med familjen och på måndag flyger vi till los angeles och är där en vecka innan vi flyger hem till Sverige! Kan inte du blogga massa där och ge tips på matställen,affärer,roliga matvaror m.m skulle verkligen uppskattas!!! För övrigt tack för en grym blogg!!

  Sofia 2013-06-30 18:49:00
  Svara
 • Har du hört om blodtypsdieten? skulle vilja veta vad du tycker om den, om hela dieten fungerar och hur kroppen reagerar av den! Om det är någonting du kunde rekommendera? 🙂

  Sofie 2013-06-30 13:33:00
  Svara
 • Jag hade letat upp Tanja och kollat in hennes klasser om jag var du. Kristianstadstös som är bl à PT i Los Angeles (Biggest Loser tränare)

  Ewa 2013-06-30 11:45:00
  Svara
 • Prata lite om rawfood-trenden, bilder på utegym, är också sugen på alla nya yoga-varianter som finns…och maten! Vego och veganskt är ju deras specialitét. Try it all!

  Johanna Retrolover 2013-06-30 09:33:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!